Hoe krijg ik een opdrachtblok in Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik een opdrachtblok in Minecraft
Hoe krijg ik een opdrachtblok in Minecraft
Anonim

Minecraft lijkt een spel met bijna oneindige mogelijkheden, en je opent er nog meer met Command Blocks. Ontdek wanneer en hoe je deze handige kleine items kunt krijgen en wat ze voor je creatieve wereld kunnen betekenen.

Hoe krijg ik een opdrachtblokken

Opdrachtblokken kunnen niet op de normale manier worden gemaakt of gevonden in Minecraft. Ze worden alleen gevonden met behulp van cheat-commando's en worden daarom alleen gebruikt in aangepaste, creatieve werelden.

Zo voeg je er een toe aan je inventaris:

  1. Cheats zijn standaard ingeschakeld in een creatieve wereld. Om er zeker van te zijn dat ze zijn ingeschakeld, bekijk je de informatie op de pagina Wereld selecteren voordat je je bij een wereld aansluit. Je zult het woord "Cheats" zien als ze zijn ingeschakeld.

    Overlevingswerelden hebben Cheats uitgeschakeld. Opdrachtblokken zijn alleen beschikbaar in Creative Worlds.

  2. Zorg dat je vrije ruimte in je inventaris hebt. De cheat laat het opdrachtblok alleen verschijnen als je er een vrije ruimte voor in je inventaris voor hebt.
  3. Open het Chat-venster met de Chat-knop of de Command-knop.
  4. Als je op de Chat knop hebt gedrukt, typ je het volgende commando:

    /give command_block

    Als u het dialoogvenster met de Command-toets hebt geopend, wordt de schuine streep aan het begin automatisch ingevoerd.

  5. Het commandoblok verschijnt op de eerste vrije plek in je inventaris.

Wat kan een opdrachtblok doen?

In wezen kan het opdrachtblok een vrijwel onbeperkt aantal dingen in Minecraft activeren. Zodra het blok is geplaatst en gevoed met behulp van Redstone-circuits, drukt u op de Item gebruiken-toets wanneer u naar het blok kijkt om een nieuw dialoogvenster te openen. U kunt dan een nieuwe opdracht invoeren die elke keer dat het opdrachtblok wordt geactiveerd, wordt geactiveerd.

Omdat Command Blocks cheats zijn, kun je allerlei commando's activeren die niet toegankelijk zijn via normale gameplay.

Image
Image

Zodra het commandoblok is geplaatst, moet je een manier instellen om het te activeren, of het nu een drukplaat, hendel of schakelaar is. Elke keer dat het wordt geactiveerd, voert het de opdracht uit die je aan het opdrachtblok hebt toegevoegd.

Als je eenmaal bent begonnen met oefenen en het gebruik van Command Blocks onder de knie hebt, kun je een Command Block inschakelen om andere verbonden Command Blocks van stroom te voorzien, waardoor kettingreacties ontstaan voor allerlei ingewikkelde systemen. Veel plezier!

Aanbevolen: