Philips HF3520 Alarm Clock Review: goedkoop en effectief

Inhoudsopgave:

Philips HF3520 Alarm Clock Review: goedkoop en effectief
Philips HF3520 Alarm Clock Review: goedkoop en effectief
Anonim

Bottom Line

Hoewel groot van formaat, is de Philips HF3520 Wake-up Light een mooie middenklasse wekker met hoogwaardige voorzieningen.

Philips HF3520 Wake-up Light Therapy Lamp

Image
Image

We hebben de Philips HF3520 Wake-Up Light gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Lichttherapie-wekkers kunnen behoorlijk duur zijn, maar geven te weinig uit en u koopt uiteindelijk wekkers van lage kwaliteit die misschien niet zo effectief werken. De Philips HF3520 Wake-Up Light is een hoogwaardig product voor een middenklasse prijs. De combinatie van een subtiel ontwerp en vrij eenvoudige alarmopties maken het een goede keuze voor mensen die niet alleen een solide wekker willen, maar ook een leeslamp naast het bed.

Bottom Line

Met een afmeting van 9,9 inch bij 4,6 inch bij 9,2 inch (HWD), is de Philips HF3520 Wake-Up Light een van de grootste wekklokken op de markt. Het is ook een van de onhandigste, met een gewicht van 3,6 pond. Toen we hem uit de doos haalden, werden we al snel verrast door het gewicht. Ondanks de onhandige afmetingen heeft het een strak, rond ontwerp en stevige rubberen voetjes om te voorkomen dat het van je nachtkastje glijdt. Houd er rekening mee dat als je een klein nachtkastje hebt, je het misschien krap vindt.

Configuratieproces: snel in te pluggen, langer om te configureren

De HF3520 wordt geleverd met twee componenten: de wekker en de AC-adapter, en geen montage vereist. Aangezien er geen USB-poorten of hulpstekkers zijn, steekt u gewoon de AC-adapter in de klok en steekt u deze in de muur en hij gaat aan. Let op: er is geen back-upvoedingsoptie of ingebouwde batterij, dus als de stroom uitv alt, werkt het alarm niet.

Het configureren van de HF3520-klok bleek vrij eenvoudig, afgezien van een klein struikelblok. Het begon met te willen dat we de tijd in feloranje, gemakkelijk leesbare cijfers zouden zetten, wat gemakkelijk was - totdat we ons realiseerden dat het wilde dat we de tijd in 24 uur moesten zetten. We hebben het voor het slapengaan getest, dus we moesten het dubbel controleren om er zeker van te zijn dat we op tijd wakker werden. Gelukkig kun je 24 cycli van 12 uur wisselen zodra de tijd is ingesteld en de thuisinterfaces verschijnen.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Zodra de klok is ingesteld, zijn de home-interface en zijknoppen heel gemakkelijk te vinden en te gebruiken. De home-interface heeft vier aanraakknoppen: een min-knop, de menu-, selectie- en een plus-knop. Als u op Menu drukt, krijgt u de volgende opties: helderheid van de startinterface, twee alarmen, alarmgeluiden en tijd. De zijknoppen regelen de helderheid van de lamp en de FM-radio. De meeste fine-tuning van de HF3520 zal uit dit menu komen. Fysieke knoppen langs de rand zetten het licht aan/uit, zetten de FM-radio aan en zetten het alarm aan of uit.

De HF3520 heeft twee aparte alarmsystemen, zodat je doordeweeks en in het weekend op verschillende tijden wakker kunt worden. Een leuk extraatje is dat de alarmtijd tien seconden knippert zodra we op de knop hebben gedrukt, en we konden de tijd snel aanpassen in plaats van opnieuw door de home-interface te gaan.

De wekker gebruiken: natuurlijk licht om wakker te worden

De Philips HF3520 heeft vijf verschillende alarmgeluiden: twee vogelgezang, rustgevende muziek, golven en de FM-radio. Het volume geeft je opties tot niveau 20, net als de helderheidsniveaus, waardoor je veel verschillende opties hebt om je alarm aan te passen. Een problematisch nadeel is echter dat we het alarm pas konden instellen nadat we de alarmtest hadden uitgevoerd, waarbij we de alarmknop op de rand drie seconden moesten ingedrukt houden. Deze functie demonstreert het hele alarmproces door alle alarmen te doorlopen gedurende een interval van 90 seconden, maar gek genoeg schakelt het zichzelf pas uit als je de alarmknop nog eens drie seconden ingedrukt houdt.

De HF3520 heeft twee aparte alarmsystemen, zodat je doordeweeks en in het weekend op verschillende tijden wakker kunt worden.

Een mooie eigenschap van de HF3520 is dat de lichten niet automatisch aangaan als het alarm afgaat; in plaats daarvan wordt het geleidelijk helderder met kenmerkende rode, oranje en gele tinten totdat de door u gekozen geluiden op de alarmtijd beginnen. De geluidskwaliteit zou wat scherper en fijner afgesteld kunnen zijn, maar het is nog steeds een aangenaam, helder geluid dat minder hard is dan de schelle alarmen die je waarschijnlijk gewend bent.

We waren ook dol op het feit dat als je op de rand van de rand tikt, het alarm nog eens negen minuten op snooze wordt gezet, waardoor je de perfecte tijd hebt om te genieten van het licht dat aan blijft tijdens het snoozen. Na negen minuten begint de muziek geleidelijk opnieuw, in volume toenemend totdat het vooraf ingestelde niveau is bereikt.

Extra's: radio's, leeslampjes en functies voor het slapengaan

Naast zijn primaire doel als alarm, heeft de Philips 3520 ook andere handige functies. Het heeft basis FM-radiomogelijkheden, maar mist USB- of hulppoorten. We hebben ook de leeslichtmogelijkheden getest en konden gemakkelijk lezen door de LED-lamp toen we het helderheidsniveau op 20 hadden ingesteld. Als we het niveau lager hadden gezet, hadden we onze ogen gespannen bij het lezen van een hardcopy-boek, maar het zou een goed idee zijn optie voor een nachtlampje op een lagere stand.

De HF3520 wordt ook geleverd met een zeer handige bedtijdfunctie: druk gewoon op de "zzz's" -knop aan de zijkant, stel de tijd in tussen 5-60 minuten, stel het geluid in en eindig je dag zoals de lamp simuleert een ondergaande zon met levendige tinten geel, oranje en rood.

De Philip's heeft een hoog prijskaartje, maar rekening houdend met de voorzieningen in vergelijking met concurrenten, is het de kosten waard.

Prijs: een geweldig koopje voor een product uit het middensegment

Voor een adviesprijs van $ 139,99 zit de HF3520 in het midden van het pakket voor wekwekkers. Hoewel je zeker een goedkopere optie kunt krijgen, zoals een Totobay Wake-Up Light voor minder dan $ 30, offer je de functies op die dit een leuke gadget maken, zoals audiokwaliteit, de leeslampoptie en de oranje en rode tinten die helpen bij het simuleren van een zonsopkomst. De Philip's heeft een hoog prijskaartje, maar rekening houdend met de voorzieningen in vergelijking met concurrenten, is het de kosten waard.

Philips HF3520 Wake-up Light vs. de Philips Somneo

De Philips HF3520 Wake-Up Light heeft een duurder, luxer zusje op de markt: de Philips Somneo-klok. Voor $ 199,99 is de Somneo duurder dan de HF3520, maar wordt geleverd met extra functies om te compenseren. De Somneo biedt zeven verschillende alarmgeluiden, terwijl de HF3520 er vijf biedt. Het heeft ook USB-poorten voor het opladen van telefoons en het luisteren naar je favoriete Spotify-afspeellijsten via de 3,5 mm audio-aansluiting. Als deze extra's geen probleem zijn, dan zou de HF3520 de betere optie zijn, omdat je nog steeds dezelfde geweldige audio- en geleidelijke ophelderingsfuncties krijgt. Als elke voorziening een must-have is, dan is de Somneo de juiste optie voor jou.

Wilt u nog meer opties zien? Bekijk ons beste artikel over wekkers voor wake-up lichttherapie.

Groot en onhandig, maar een solide aanvulling op elk nachtkastje

De Philips HF3520 is een geweldige middenklasse wekker voor lichttherapie die goed presteert en uw portemonnee niet leegzuigt. Ontworpen voor basisgebruik en met een aantal solide voorzieningen zoals een leeslampje en een degelijke radio, zou deze wekker een solide aanvulling zijn op elk (groot) nachtkastje.

Specs

  • Productnaam HF3520 Wake-up Light Therapy Lamp
  • Product Merk Philips
  • Prijs $139.99
  • Releasedatum april 2017
  • Productafmetingen 9,9 x 4,6 x 9,9 inch.
  • UPC 797978443693
  • Garantie 2 jaar
  • Connectiviteitsopties AC-adapter (meegeleverd)

Aanbevolen: