Home Office-ontwerpvoorbeelden

Inhoudsopgave:

Home Office-ontwerpvoorbeelden
Home Office-ontwerpvoorbeelden
Anonim

Ben je het zat om in je thuiskantoor te werken omdat het niet werkt voor jou? Deze voorbeelden maken gebruik van een verscheidenheid aan meubels voor thuiskantoor en kamervormen die perfect zijn voor elke thuiswerker of telewerker.

Je werkt niet meer in een hokje, dus laat je persoonlijkheid en persoonlijke voorkeuren in de manier waarop je werkt je het beste begeleiden bij het creëren van je ultieme thuiskantoor. Het is gemakkelijk om uw thuiskantoor opnieuw in te delen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over toestemming van uw baas of collega's.

Strip/Basic Home Office Layout Sample

Image
Image

Dit is de meest eenvoudige en eenvoudige lay-out. Als er weinig ruimte is, is de strip-/basisindeling waarschijnlijk het beste om mee te beginnen, omdat deze in verschillende ruimtes kan worden gebruikt, vooral wanneer het delen van woonruimte vereist is.

Deze thuiskantoorindeling is de meest economische en biedt u de werkruimte die u nodig hebt om te beginnen met werken. Bovendien is het vrij eenvoudig om deze lay-out toe te voegen of erop voort te bouwen om andere te creëren die je hebt gezien of later wilt ontwerpen.

Een hoekindeling gebruiken voor een thuiskantoor

Image
Image

Een hoekindeling werkt goed met vierkante kamers of wanneer je een deel van een andere kamer gebruikt. Het ziet er geweldig uit en optimaliseert de totale ruimte.

Een van de belangrijke punten om in gedachten te houden bij een hoeklay-out is de positie van eventuele vensters. Als je voor een straat staat, wil je misschien niet dat iedereen je kan zien.

Een andere overweging is de plaatsing van stopcontacten en telefoonaansluitingen. Hoewel dit geen ernstige problemen oplevert, wil je niet veel elektrische verlengsnoeren gebruiken. Probeer uw werkstation zo dicht mogelijk bij de stopcontacten te plaatsen, zodat uw overspanningsbeveiliging er rechtstreeks op kan worden aangesloten.

Voorbeeld Corridor Thuiskantoor Indeling

Image
Image

Deze lange en smalle lay-out werkt goed voor gebruik in lange gangen of kasten die niet worden gebruikt. Als er aan beide uiteinden een opening naar de kamer is, is dit de beste kantoorindeling om te gebruiken.

De sleutel tot het succesvol gebruiken van deze thuiskantoorindeling is om te onthouden dat er veel opslagruimte moet zijn. Aangezien dit gebied veel verkeer kan zien wanneer u niet aan het werk bent, is het belangrijk om alles netjes en opgeruimd te houden.

Tweedelige deuren kunnen worden gebruikt om het kantoorgedeelte af te sluiten wanneer het niet in gebruik is. Zware gordijnen zijn een ander alternatief.

L-vorm Home Office Design

Image
Image

Met een L-vormige thuiskantoorindeling kunt u profiteren van de beschikbare ruimte en is deze zeer geschikt voor situaties waarin thuiskantoormedewerkers een kamer delen.

Dit plan biedt een grote werkruimte en je kunt het vaak groot genoeg maken voor meer dan één persoon om te gebruiken, indien nodig. U kunt de werkruimte ook aanpassen met opslagruimte en ruimte voor alle kantoorapparatuur aan huis.

Zorg ervoor dat je bijhoudt waar stopcontacten en telefoonaansluitingen zich bevinden. Met een bureau kan deze lange, geblokkeerde toegang een groot probleem zijn.

Gebruik een L-vormige gang voor een thuiskantoor

Image
Image

L-vormige gangen zijn gebruikelijk bovenaan de trap of op de begane grond van sommige oudere huizen.

Met een L-vormige gang in je huis kan een netjes ingericht thuiskantoor worden gecreëerd. Gebruik smalle boekenkasten en een lang smal bureau om deze ruimte optimaal te benutten. Laat ruimte over om uw bureaustoel weg te stoppen wanneer deze niet in gebruik is (zorg er dus voor dat uw stoel echt onder het bureau past).

Mogelijk moet u stroom- en telefoonaansluitingen toevoegen om ervoor te zorgen dat al uw kantoorapparatuur op deze locatie goed werkt. Gecoördineerde meubels die aansluiten bij de algemene inrichting van de L-vormige gang zullen het beste werken.

Ga in cirkels in uw thuiskantoor

Image
Image

Kamers met afgeronde muren kunnen een indrukwekkend thuiskantoor zijn en je een prachtig uitzicht bieden. Een kamer met een dergelijke unieke vorm kan worden ontworpen met werkruimtes voor uw computerapparatuur en leesruimtes.

Werken met een uniek gevormde kamer kan vereisen dat je op maat gemaakte meubels voor je thuiskantoor hebt om te profiteren van de beschikbare ruimte en te passen bij gebogen muren.

T-vormige lay-out

Image
Image

Deze lay-out is vergelijkbaar met de basislay-out die bovenaan deze pagina staat, maar heeft meer werkruimte en kan door meer dan één persoon worden gebruikt. Zoals u kunt zien, kunnen beide personen het middelste gedeelte van het bureau delen, terwijl ze toch hun eigen hokje-achtige gebieden hebben.

Deze indeling is erg handig als je kamer de ruimte biedt. Het is ideaal als je veel apparatuur hebt of een grotere werkomgeving nodig hebt.

T-vormige kamers bieden thuiskantoorpotentieel

Image
Image

Het gebruik van een T-vormige kamer helpt je om je werk en je thuiskantoor georganiseerd te houden. Dit is cruciaal als het moeilijk voor je is om van de twee te scheiden.

A T-vormige kamer biedt voldoende ruimte om een functioneel thuiskantoor te ontwerpen en ruimte voor opslag. Door deze vorm van deze kamer heeft u een rustige en besloten werkruimte voor uw thuiskantoor.

Zoals bij de meeste thuiskantooropstellingen, is planning de sleutel. Schik de inrichting van uw thuiskantoor zodanig dat u profiteert van verlichting, ramen, stopcontacten en telefoonaansluitingen.

Voorbeeld U-vorm Home Office Layout

Image
Image

Deze lay-out biedt veel werkruimte. Je kunt hokken op verschillende secties gebruiken voor extra opslag.

Deze indeling kan worden gebruikt in kleine of grote kamers. Een andere leuke functie is dat twee mensen deze ruimte vrij gemakkelijk kunnen delen en elkaar niet in de weg zitten.

Je kunt de basis U-vorm creëren met één bureau en tafels of eilanden aan de zijkanten. Er zijn ook U-vormige units verkrijgbaar bij sommige kantoormeubelwinkels.

Het maken van de U-vorm met het schiereiland zal wat meer werk vergen, omdat er meer ruimte nodig is. Als je plannen voor de toekomst zijn om meer computers te hebben, dan is dit misschien wel de beste keuze.

Deze indeling werkt ook goed in gedeelde kamers. Het maakt optimaal gebruik van de ruimte en ruimte voor opslag zonder zich naar het andere gebied te verspreiden.

Aanbevolen: