9 geweldige radio-apps voor de iPhone

Inhoudsopgave:

9 geweldige radio-apps voor de iPhone
9 geweldige radio-apps voor de iPhone
Anonim

Het is een van de geweldige dingen van het bezitten van een iPhone om altijd duizenden nummers bij je te hebben waar je van houdt. Maar soms wil je wat afwisseling, wil je iets nieuws ontdekken, of wil je helemaal geen muziek, maar liever nieuws of sport. In die situaties heb je iPhone-radio-apps nodig. Hier is een gids voor 9 geweldige radio-apps waarmee je bezig blijft en geniet van je luistertijd.

iHeartRadio

Image
Image

Gratis, met in-app aankopen

iHeartRadio geeft je gratis toegang tot duizenden live AM- en FM-radiostations uit het hele land en de wereld. Met zoveel zenders om uit te kiezen, kun je bijna alle soorten muziek of andere inhoud vinden, van rock tot christelijk, van nieuws tot sport tot weer.

Naast radio biedt iHeartRadio samengestelde afspeellijsten, podcasts en de mogelijkheid om je eigen station in Pandora-stijl te creëren rond een artiest.

In-app-aankopen ontgrendelen iHeartRadio Plus en iHeartRadio All Access, waarmee je de nummers kunt kiezen die je wilt horen, radio kunt opslaan en opnieuw kunt afspelen, nummers kunt overslaan en offline kunt luisteren.

Bevat ook:

  • Apple Watch-app
  • CarPlay-app
  • iMessage-app

Jazzradio

Image
Image

Gratis, met in-app aankopen

Op zoek naar een sterke selectie van jazzradiostations? Zoek niet verder dan Jazz Radio! Deze app levert 35 kanalen met verschillende jazzstijlen, waaronder Smooth Jazz, Bebop, Vocals, Swing en Big Band. Elk kanaal is geprogrammeerd door een liefhebber van die stijl. Je kunt ook favoriete kanalen opslaan voor gemakkelijke toegang en een slaaptimer instellen zodat de app in slaap v alt nadat je dat hebt gedaan.

De betaalde Premium-laag verwijdert advertenties, verbetert de geluidskwaliteit, ontgrendelt de mogelijkheid om Jazz Radio op andere hardware af te spelen en geeft zelfs toegang tot zuster-apps voor klassieke en rockmuziek.

myTuner

Image
Image

Gratis, met in-app aankopen

myTuner biedt een enorme selectie van live radiostreams: meer dan 50.000 stations in meer dan 200 landen wereldwijd. Onnodig te zeggen dat je hier vrijwel alles kunt vinden wat je zoekt, van alle soorten muziek tot nieuws en talk en sport. Naast radio bevat myTuner een bibliotheek met meer dan 1 miljoen podcasts.

De betaalde upgradelaag biedt EQ-functies voor muziek om het afspelen af te stemmen op het beste geluid voor jou en verwijdert advertenties uit de app (maar niet uit de muziekstreams).

Bevat ook:

  • Apple Watch-app
  • CarPlay-app

NPR

Image
Image

Gratis

Als je het laatste nieuws nodig hebt, of een aantal populaire NPR-shows en podcasts wilt volgen, dan is deze gratis app iets voor jou. De NPR-app kan niet alleen nieuwsverhalen lezen, maar biedt ook livestreams van shows zoals All Things Considered en Fresh Air, eerdere segmenten van de shows en livestreams van aangesloten stations in het hele land.

Extra functies zijn onder meer de mogelijkheid om naar je lokale ledenstation te luisteren, waar ter wereld je ook bent, en om breaking news-waarschuwingen te ontvangen.

Pandora

Image
Image

Gratis, met in-app aankopen

Pandora stelt je in staat om je eigen aangepaste radiostations te maken en ze zo af te stemmen dat ze precies zijn wat je wilt. Begin met een artiest die je leuk vindt en verdiep je van daaruit in vergelijkbare muziek, gebaseerd op je feedback en Pandora's enorme database met voorkeuren en antipathieën van gebruikers zoals jij. Voeg andere artiesten en je beoordeling voor nummers toe om je stations te verbeteren en nieuwe muziek te ontdekken.

Pandora biedt ook een bibliotheek met populaire podcasts en probeert zijn slimme muziekaanbevelingen toe te passen om je te helpen podcasts te vinden.

Met de betaalde niveaus Pandora Plus en Pandora Premium kun je aangepaste afspeellijsten maken, muziek downloaden voor offline luisteren, onbeperkt overslaan, de audiokwaliteit verbeteren, advertenties verwijderen en meer.

Bevat ook:

  • Apple TV-app
  • Apple Watch-app
  • CarPlay-app
  • iMessage-app

Sirius XM Premium Online

Image
Image

Gratis

Deze app is misschien gratis, maar dat betekent niet dat er geen kosten aan verbonden zijn. Om het te gebruiken, hebt u een abonnement op de SiriusXM-satellietradioservice nodig. Maar als je er een hebt, kun je met deze gratis app SiriusXM's 120+ kanalen voor muziek, talk, sport en comedy onderweg met je meenemen.

De app biedt live toegang tot SiriusXM, evenals de mogelijkheid om naar eerdere programma's te luisteren. De app let ook op waar je naar luistert en stelt andere programma's en kanalen voor op basis van je interesses. Favoriete programma's en kanalen voor gemakkelijke toegang.

Bevat ook:

CarPlay-app

Slacker

Image
Image

Gratis, met in-app aankopen

Slacker biedt een maak-je-eigen-station-functie in Pandora-stijl, maar gaat ook veel verder. Naast deze aangepaste zenders, biedt het kant-en-klare zenders, een regelmatig schema van programma's met levendige hosts, nieuws- en sportinhoud, en de mogelijkheid om de nummers te kiezen waarnaar je luistert.

De betaalde Slacker Radio Plus- en Slacker Premium-niveaus ontgrendelen functies zoals verbeterde audiokwaliteit, onbeperkte nummers overslaan, het verwijderen van apps en de mogelijkheid om nummers te downloaden om offline te beluisteren.

Bevat ook:

CarPlay-app

Dit Amerikaanse leven

Image
Image

US$2.99

Met de app van de langlopende populaire openbare radioshow en podcast This American Life kun je elke vorige aflevering van de serie (meer dan 600!) gratis streamen. U kunt nummers downloaden om offline te luisteren, afleveringen markeren als beluisterd en afleveringen van bladwijzers voorzien voor toekomstig luisteren. U kunt door het volledige archief bladeren en met de zoekfunctie kunt u afleveringen vinden op onderwerp, bijdrager en jaar

TuneIn Radio

Image
Image

Gratis, met in-app aankopen

TuneIn levert meer dan 10.000 live AM- en FM-radiostreams van stations over de hele wereld, maar het doet ook meer dan dat. Het zit boordevol talkradio, podcasts, nieuws en sport, waaronder Major League Baseball, universiteitssporten, NBA- en NHL-play-offs en de Super Bowl.

De betaalde TuneIn Premium-service voegt elke game toe van grote sportcompetities, samengestelde en reclamevrije radiostations, het verwijderen van advertenties van nieuwszenders en podcasts.

Bevat ook:

  • Apple Watch-app
  • CarPlay-app

Aanbevolen: