Nieuwe Apple AirPods 3 en Pro 2: prijs, releasedatum, specificaties en nieuws

Inhoudsopgave:

Nieuwe Apple AirPods 3 en Pro 2: prijs, releasedatum, specificaties en nieuws
Nieuwe Apple AirPods 3 en Pro 2: prijs, releasedatum, specificaties en nieuws
Anonim

Apple heeft altijd nog een paar trucjes in petto, en de razend populaire AirPods zijn geen uitzondering. De AirPods van de derde generatie zijn al uitgebracht en de AirPods Pro van de tweede generatie wordt dit najaar verwacht.

Wanneer worden AirPods 3 of AirPods Pro 2 uitgebracht?

Apple kondigde op 18 oktober 2021 de AirPods 3 aan, samen met de nieuwe MacBook Pro's. Pre-orders voor de AirPods 3 begonnen op dezelfde dag als de officiële aankondiging, op 18 oktober 2021. Sinds 26 oktober 2021 kun je de AirPods 3 bestellen bij Apple.com vanuit de VS en meer dan 26 andere landen.

Wat betreft de AirPods Pro 2, alles is nog in de geruchtenfase, maar de industrie cirkelt rond op het Apple-evenement van 7 september.

AirPods 3 Prijs

De AirPods (3e generatie) kosten $ 179. Apple laat consumenten de nieuwe AirPods kopen met een rentevrij betalingsplan via de Apple Card-creditcard, zoals je kon met de vorige AirPods-reeks.

Image
Image
AirPods 3.

Appel

Bottom Line

We zullen niet weten wanneer AirPods Pro 2 pre-orders zullen starten totdat ze zijn aangekondigd. Houd het volgende Apple-evenement in de gaten. De gebruikelijke aanpak is om het nieuwe product aan te kondigen, het vervolgens snel beschikbaar te maken voor pre-order en het product niet lang daarna daadwerkelijk op de markt te brengen.

Nieuwe AirPods-functies

Waarom een nieuw product introduceren als het net zo is als het oude? Apple is niet traag in het marketingspel.

Apple AirPods 3 Functies

De AirPods 3 hebben een nieuw voorgevormd ontwerp met een kortere steel dan v2. Het heeft ook dezelfde krachtsensor als de AirPods Pro. Er is ook ruimtelijke audio (d.w.z. een 3D-achtige luisterervaring) en een langere levensduur van de batterij. Ze worden geleverd met de H1-chip, dus volgens Apple helpt computeraudio het nieuwe model om "doorbraakgeluid" te leveren met Adaptive EQ.

Image
Image

Hier zijn enkele andere opvallende kenmerken:

  • Zweet- en waterbestendigheid (IPX4-classificatie).
  • Tot zes uur luistertijd en 30 uur totale luistertijd met de oplaadcassette. Dat is een extra uur ten opzichte van de vorige generaties. Vijf minuten oplaadtijd zorgt voor een batterijduur van een uur.
  • Dynamische head-tracking en ruimtelijke audio met Dolby Atmos; dit is van toepassing op Apple Music, films en tv-programma's.
  • Met audio delen kun je audio delen tussen twee sets AirPods, AirPods Pro of AirPods Max, terwijl je een iOS-apparaat of Apple TV gebruikt.

Apple AirPods Pro 2 Geruchten Functies

Als je een paar honderd dollar wilt uitgeven aan een paar kleine oordopjes, kunnen ze maar beter elke cent waard zijn. Van wat we horen, gaat AirPods Pro 2 het volgende leveren:

  • Geen stelen en een meer afgerond ontwerp.
  • Verbeterde levensduur van de batterij.
  • Gyroscopen en versnellingsmeters om lichaamsoriëntatie en beweging te meten. (Dit volgt de komst van Apple Fitness+.)
  • Verwisselbare oordopjes.

Volgens analist Ming-Chi Kuo blijft Apple mogelijk bij de Lightning-connector om op te laden voordat hij volgend jaar overschakelt naar USB-C.

AirPods 3 specificaties en hardware

De interne werking van de nieuwe AirPods is ook verbeterd:

  • Een met akoestische mesh bedekte microfoon helpt windgeluiden te verminderen, wat betekent dat het geluid helderder overkomt.
  • De AAC-ELD-codec biedt Full HD-spraakkwaliteit om te helpen bij het leveren van duidelijke en natuurlijke communicatie voor oproepen. Op dezelfde manier blokkeren beamforming-microfoons omgevingsgeluid en richten ze zich op je stem om het geluid helderder te maken.
  • Een nieuwe huiddetectiesensor herkent of je oordopjes worden gebruikt en pauzeert het afspelen wanneer ze worden verwijderd.

AirPods 3 technische specificaties
Audiotechniek: Ruimtelijke audio met dynamische head-tracking / Adaptive EQ / Custom high-excursion Apple driver / Custom high dynamic range versterker
Sensoren: Dubbele bundelvormende microfoons / Naar binnen gerichte microfoon / Huiddetectiesensor / Bewegingsdetectie accelerometer / Spraakdetectie accelerometer / Krachtsensor
Chip: H1 hoofdtelefoonchip
Controls: Druk één keer om af te spelen, te pauzeren of een telefoongesprek te beantwoorden / Druk twee keer om vooruit te springen / Druk drie keer om terug te springen / Houd ingedrukt voor Siri / Zeg "Hey Siri" om dingen te doen zoals een nummer afspelen, bellen of een routebeschrijving opvragen
Weerstand: Zweet- en waterbestendig (IPX4)
Grootte en gewicht: 1.21 inch hoog / 0,72 inch breed / 0,76 inch diep / 0,15 oz
Oplaaddoosje: Werkt met MagSafe-oplader, Qi-gecertificeerde opladers of de Lightning-connector
Batterij:

Airpods: tot 6 uur luistertijd met één keer opladen (tot 5 uur met ruimtelijke audio ingeschakeld) / tot 4 uur gesprekstijd met één keer opladen

Met oplaadetui: tot 30 uur luistertijd / tot 20 uur spreektijd / 5 min in geval 1 uur luistertijd of 1 uur spreektijd

Connectiviteit: Bluetooth 5.0
Toegankelijkheid: Live Luister audio / hoofdtelefoonniveaus / hoofdtelefoonaccommodaties

Je kunt meer Smart & Connected Life-nieuws krijgen van Lifewire over allerlei onderwerpen; hier zijn enkele andere verhalen en geruchten over Apple's update van zijn AirPods-productlijn.

Aanbevolen: