Nieuwe iPad Pro 2022: prijs, geschatte releasedatum, specificaties, nieuws en geruchten

Inhoudsopgave:

Nieuwe iPad Pro 2022: prijs, geschatte releasedatum, specificaties, nieuws en geruchten
Nieuwe iPad Pro 2022: prijs, geschatte releasedatum, specificaties, nieuws en geruchten
Anonim

De huidige iPad Pro werd uitgebracht in mei 2021 en de volgende versie is bijna hier. We hebben tot nu toe niet veel gehoord, maar sommige geruchten zijn onder meer een 2022 iPad Pro met draadloos opladen en omgekeerd draadloos opladen om je andere apparaten op te laden, plus een verbeterde processor en horizontaal geplaatste camera's.

Image
Image
iPad Pro 2021.

Appel

Wanneer wordt de iPad Pro 2022 uitgebracht?

Er is momenteel geen absolute garantie dat er zelfs nog een iPad Pro komt, maar er is ook geen reden om anders te denken. Apple komt bijna elk jaar met een nieuwe iPad Pro sinds de eerste versie in 2015.

Releasedatum schatting

De releasedatums van de afgelopen iPad Pro volgen geen vast schema, dus we kunnen geen supernauwkeurige voorspelling doen. Als we de iPads van 2020 en 2021 verlaten, schatten we misschien een releasedatum in 2022, maar Ross Young van DSCC zegt dat we zo'n apparaat dit jaar niet mogen verwachten. We hebben een beter idee zodra we het evenementenschema van Apple voor 2022 kennen.

2022 iPad Pro-prijsgeruchten

Op basis van eerdere Pro-tablets van Apple kunnen we aannemen dat de prijzen voor de tablet van 2022 vergelijkbaar zullen zijn, misschien zelfs iets hoger.

De 11-inch tablet kan variëren van ongeveer $ 800 tot $ 2.000 voor het Wi-Fi-model en $ 1.200 tot $ 2.200 voor de mobiele/cellulaire modellen. De 12,9-inch iPad Pro's kosten tussen de $1.300 en $2.400 voor degenen met alleen wifi, en $1.500 tot $2.500 als je mobiele connectiviteit wilt.

Hoewel we graag zouden zien dat deze prijzen verlaagd zouden worden, houden we onze adem niet in. Apple heeft sommige modellen van de iPad Pro van de 4e generatie verkocht voor minder dan modellen van de 3e generatie, maar Apple heeft meer technologie aan de iPads toegevoegd, wat over het algemeen de prijs verhoogt.

Bottom Line

Pre-orders zouden moeten beginnen kort nadat Apple de tablet heeft onthuld. We hebben alle details op de aankondigingsdag.

iPad Pro 2022-functies

Als deze iPad in oktober 2022 uitkomt (wat waarschijnlijk is), zal hij iPadOS 16 gebruiken. Anders wordt hij geleverd met iPadOS 15. Bekijk die links voor alle nieuwe softwarefuncties die je kunt verwachten.

Image
Image
iPad Pro 2021.

Appel

iPad Pro 2022 specificaties en hardware

Volgens een Bloomberg-rapport zal de 2022-versie overschakelen naar een glazen achterkant in plaats van aluminium. Hiermee wordt volgens de bron draadloos opladen voor de tablet mogelijk. Het zou ook een andere functie mogelijk maken waarover geruchten gaan: omgekeerd opladen. Hiermee kun je je tablet omdraaien en de kracht ervan gebruiken om je andere Apple-producten op te laden, zoals je smartwatch of AirPods.

Sommige dingen waar we weloverwogen gissingen over kunnen maken, zijn de schermgrootte, RAM, processor en opslagcapaciteit. Voor het grootste deel zullen we waarschijnlijk een herhaling van de afgelopen jaren zien, dus verwacht 12,9-inch en 11-inch modellen met een opslagcapaciteit van 128 GB tot 2 TB. RAM kan ongewijzigd blijven op 8 GB tot 16 GB, afhankelijk van het model. Er zullen zowel Wi-Fi- als mobiele versies beschikbaar zijn, en hoogstwaarschijnlijk een nieuwe chip, de M2.

De 2021 iPad Pro introduceerde Mini LED in het 12,9-inch model. Er zijn gesprekken geweest dat Apple zich in 2022 voor sommige iPads zal verbinden aan OLED, en analist Ming-Chi Kuo had op een gegeven moment gezegd dat het bedrijf vasthoudt aan Mini LED voor de Pro-grade tablets. Het meest recente woord van Kuo is echter dat "er in 2022 mogelijk geen nieuwe producten zullen zijn met het nieuwe mini-LED-displayformaat." Deze zullen de MagSafe-verbinding gebruiken.

Een Apple-analist die op Twitter langs Dylan gaat, beweert dat het bedrijf op weg is naar iPad-camera's die horizontaal zijn geplaatst om de landschapsmodus aan te moedigen. We konden deze overgang zien plaatsvinden in de 2022 Pro-modellen.

Kom zeker terug voor updates. Zoals altijd zullen geruchten en lekken over de specificaties van de volgende iPad Pro naar buiten komen naarmate we dichter bij de release komen. Misschien horen we dat Apple de Apple Pencil met deze iPad gaat bundelen…wie weet!

Je kunt meer Apple-gerelateerde inhoud krijgen van Lifewire; hieronder zijn enkele nieuwsberichten en geruchten over de volgende iPad Pro:

Aanbevolen: