Boost Mobile introduceert laaggeprijsde onbeperkte data-abonnementen

Boost Mobile introduceert laaggeprijsde onbeperkte data-abonnementen
Boost Mobile introduceert laaggeprijsde onbeperkte data-abonnementen
Anonim

Boost Mobile heeft nieuwe abonnementen voor onbeperkte data geïntroduceerd, waaronder een abonnement dat slechts iets meer dan $8 per maand kost.

De mobiele provider heeft donderdag een nieuwe abonnementscategorie aangekondigd die bekend staat als Carrier Crusher-plannen. Het goedkoopste jaarabonnement biedt klanten 12 maanden onbeperkt bellen en sms'en en 1 GB hogesnelheidsdata voor slechts $ 100 per jaar.

Image
Image

De duurste jaarabonnementen zijn $ 20 per maand (of $ 240 per jaar). Dat abonnement omvat onbeperkt bellen en sms'en en 15 GB aan data.

Sommige abonnementen worden alleen maandelijks gefactureerd, zoals een abonnement van $ 25 per maand met onbeperkt bellen en sms'en plus 5 GB aan snelle data, of een abonnement van $ 15 met onbeperkt bellen en sms'en, plus 2 GB aan snelle data.

Boost Mobile zei dat het tijdens de komende feestdagen nog meer van deze Carrier Crusher-plannen zou aankondigen. Het is echter belangrijk op te merken dat deze voorlopig alleen beschikbaar zijn voor nieuwe klanten van Boost Mobile.

De abonnementen van Carrier Crusher zijn gericht op Amerikanen die een onbeperkt data-abonnement willen, maar uiteindelijk niet de meeste van hun beschikbare maandelijkse gegevens gebruiken. Boost Mobile wees op een onderzoek uit 2019 van Reach Mobile, waaruit bleek dat een op de drie Amerikanen met een onbeperkt data-abonnement minder dan 5 GB per maand gebruikt en dat 90% van de consumenten te veel beta alt voor deze abonnementen.

"De Amerikaanse markt is zo opgezet dat de luchtvaartmaatschappijen tegenwoordig een hoog prijsniveau bieden aan alle Amerikanen. Het is geweldig voor de 15% van de gebruikers die meer dan 10 GB aan data per maand verbruiken, maar voor de rest van ons, we subsidiëren de rekening voor die gebruikers, "zei Stephen Stokols, het hoofd van Boost Mobile, in de aankondiging.

Ter vergelijking: het goedkoopste abonnement van $ 100 per jaar van Boost Mobile biedt dezelfde hoeveelheid data per maand als ongeveer 12 uur surfen op het internet, 200 gestreamde nummers en twee uur kijken naar een video in standaarddefinitie.

Aanbevolen: