Garmin onthult zonne-smartwatch met 'onbeperkte' batterijduur

Garmin onthult zonne-smartwatch met 'onbeperkte' batterijduur
Garmin onthult zonne-smartwatch met 'onbeperkte' batterijduur
Anonim

Smartwatches zijn zeer nuttig, maar we hebben elke dag zoveel gadgets om op te laden, en het is maar al te gemakkelijk voor deze horloges om door de elektrische scheuren te glippen.

Populaire smartwatch-fabrikant Garmin heeft een mogelijke oplossing voor dit probleem onthuld, met de release van de Instinct 2 Solar smartwatch, volgens een persbericht van het bedrijf.

Image
Image

Garmin zegt dat de Instinct 2 Solar volledig kan worden aangedreven door de zon, wat betekent dat de batterij een potentieel onbeperkte levensduur heeft. Het bedrijf voegt eraan toe dat deze horloges continu kunnen draaien met alle functies ingeschakeld, opladen via een stopcontact is niet nodig, met één belangrijk voorbehoud.

De Instinct 2 Solar-lijn heeft drie uur per dag in direct zonlicht (50.000 lux) nodig om deze continue levensduur van de batterij te behouden, wat voor sommigen misschien makkelijker gezegd dan gedaan is. Garmin zegt dat een normale zonnige dag voldoende zou moeten zijn, maar dit hangt grotendeels af van hoe vaak je buiten bent en van je plaatselijke weersomstandigheden.

Wat betreft andere specificaties, deze horloges zijn waterbestendig tot 100 meter en zijn voorzien van militaire standaard schok- en hittebestendige componenten. De lijn bevat ook Garmin's gebruikelijke mix van gezondheidstrackingfuncties, waaronder slaaptracking, V02-tracking en de Body Battery-app voor het volgen van het hele lichaam.

Instinct 2 Solar-horloges zijn ook zeer aanpasbaar, met tientallen bezel- en bandopties die meer dan 240 ontwerpkeuzes creëren.

Het wonder op zonne-energie kan nu worden besteld op de officiële bedrijfspagina. Naast de Instinct 2 Solar en niet-zonne-edities, heeft Garmin ook een Instinct 2 Surf-editie aangekondigd die watersporten zoals surfen, windsurfen en kiteboarden volgt, met een getijdenwidget om de oceaancondities in de gaten te houden.

Aanbevolen: