Logitech vindt zijn meest geliefde, iconische G502-gamingmuis opnieuw uit - Wat te weten

Logitech vindt zijn meest geliefde, iconische G502-gamingmuis opnieuw uit - Wat te weten
Logitech vindt zijn meest geliefde, iconische G502-gamingmuis opnieuw uit - Wat te weten
Anonim

Logitech heeft een vernieuwing gelanceerd van zijn meest iconische gamingmuis, de G502, met een reeks moderne upgrades.

Er is niet slechts één nieuwe G502, want het bedrijf heeft drie enigszins verschillende versies voorbereid om te voldoen aan de smaak van pc-gamers en de steeds veranderende behoeften. De nieuwe lijn heet G502 X en omvat een draadloze basisversie, een standaard bedrade optie en een premium bedrade versie met RGB-verlichting.

Image
Image

De buitenkant blijft vrijwel ongewijzigd ten opzichte van eerdere iteraties, maar het gewicht is drastisch teruggebracht tot 89 gram, dankzij een dunwandig exoskelet en een lichter scrollwiel.

Het draadloze model bevat de eigen Lightspeed-technologie van het bedrijf om de respons met 68 procent te verhogen in vergelijking met de vorige generatie. Dit is goed nieuws voor gamers die een hekel hebben aan kabels, maar toch competitief willen blijven.

Alle muizen bevatten hybride optisch-mechanische schakeltechnologie die het tactiele gevoel van mechanische schakelaars combineert met de snelle prestaties van optische schakelaars. De nieuwe G502 X-lijn maakt ook optimaal gebruik van Logitech's Hero 25K-gamingsensor, de meest geavanceerde muissensor van het bedrijf.

Ze hebben ook een verwijderbare DPI-shift-knop voor geavanceerde aanpassingen, met opties om de oriëntatie te veranderen en snelheidsaanpassingen aan te brengen.

De G502 X-lijn is nu beschikbaar voor pre-order via de Logitech G-website, hoewel ze de komende dagen ook zullen worden verkocht bij zowel online retailers als fysieke winkels. Deze accessoires zijn verkrijgbaar in zwart en wit en kosten $ 80 tot $ 160, afhankelijk van je configuratie.

Aanbevolen: