10 van de meest iconische Snapchat-merken

Inhoudsopgave:

10 van de meest iconische Snapchat-merken
10 van de meest iconische Snapchat-merken
Anonim

Snapchat is meer geworden dan een simpele berichten-app. De grote merken gaan altijd graag waar de coole kids online zijn, dus velen zijn nu ook op Snapchat.

De beste merken worden creatief met snap-campagnes die zijn ontworpen om uw interesse te wekken, u te informeren over interessante onderwerpen, u toegang te geven tot exclusieve deals en u betrokken te houden.

Hier zijn 10 topmerken die Snapchat domineerden toen de app in 2013 en 2014 van start ging.

Veel van deze merken zijn nu uitgevers (partners met Snapchat in plaats van gebruikersaccounts), en sommige hebben hun eigen merklenzen die je in je foto's en verhalen kunt gebruiken.

Taco Bell

Image
Image

Het internet wordt gek van foto's van eten. Mexicaans eten? Nog beter! Taco Bell lanceerde in het voorjaar van 2014 een campagne op Snapchat om de Beefy Crunch Burrito opnieuw te introduceren en vervolgens een minifilmcampagne via Snapchat Stories met korte video's gedurende 24 uur om zijn Spicy Chicken Cool Ranch Doritos Locos Tacos te promoten.

MTV

Image
Image

MTV's publiek is altijd jong geweest, dus het is logisch dat het entertainmentmerk op Snapchat komt. Voor de eerste keer maakten de Video Music Awards 2014 genomineerden bekend door het versturen van foto's. Anders dan dat, zou je clips en sterren kunnen verwachten met berichten aan hun fans van MTV's Snapchat-account.

Het Los Angeles County Museum of Art

Image
Image

LACMA was het eerste museum dat zich bij Snapchat aansloot. Zelfs als ze er niet in de buurt woonden, hebben veel mensen het op Snapchat toegevoegd voor de leuke en hilarische kiekjes. Bekijk enkele van deze screenshots om te zien wat we bedoelen. Wie wist dat kunstgeschiedenis zo leuk kon zijn?

Mountain Dew

Image
Image

Mountain Dew was een van de eerste merken die op Snapchat sprong en zijn volgers eraan wilde herinneren wat ze moeten pakken om hun dorst te lessen. "Voeg ons toe op Snapchat en we zullen misschien je favoriete smaken tekenen", tweette het merk aanvankelijk om hun fans enthousiast te maken, samen met een sneak peek-screenshot van wat je zou kunnen verwachten te zien.

Mashable

Image
Image

Als je graag op de hoogte blijft van al het nieuws over wat er online hot is, ben je waarschijnlijk bekend met Mashable. De populaire blog rapporteert over trending verhalen over technologie, sociale media en popcultuur. Het blijkt dat ze destijds een aantal geweldige Snapchat-dingen hadden, waaronder leuke kiekjes van memes, beroemde beroemdheden en willekeurige doodles.

GrubHub

Image
Image

GrubHub is een Amerikaanse voedselbezorgservice die u kunt gebruiken om online eten te bestellen van duizenden restaurantmenu's. Toen het bedrijf op Snapchat kwam, lanceerde het een back-to-school food countdown door foto's van voedselideeën te sturen met een doodled aantal tellingen erop. GrubHub maakte ook gebruik van zijn Snapchat-account om enkele van zijn speciale aanbiedingen te promoten.

American Eagle Outfitters

Image
Image

American Eagle is een andere op jongeren gerichte kledingwinkel die deelneemt aan de Snapchat-actie om hun volgers een reden te geven om hun winkels online of persoonlijk te bezoeken. Om een van zijn eerdere herfstlijnen te beginnen, stuurde American Eagle foto's van wat klanten konden verwachten voordat ze naar de winkel gingen. Op dit moment lijkt het erop dat America Eagle Snapchat heeft verlaten of tijdelijk in de wacht heeft gezet.

Acura Insider

Image
Image

Op Snapchat zijn is cool en nieuw voor de meeste merken, maar het creëren van een buzz en een gevoel van urgentie zorgt ervoor dat mensen het opmerken. Toen Acura zich bij Snapchat voegde, organiseerde het bedrijf een wedstrijd om zijn account opnieuw te lanceren door volgers van sociale media te vertellen dat de eerste 100 mensen die het aan Snapchat zouden toevoegen, vroege beelden van het nieuwe NSX-prototype zouden zien.

Amazon

Image
Image

Als je deals wilt, is Amazon vaak de plek om te kijken. De winkelgigant gebruikte Snapchat om exclusieve codes aan te bieden voor tijdelijke kortingen, waar Snapchat-gebruikers dol op waren. Het enige dat ze hoefden te doen, was de code toepassen in het gedeelte met de promotiecode op Amazon toen ze klaar waren om af te rekenen.

NASA

Image
Image

Of je nu een astronomie-enthousiasteling bent of een algemene fan van de ruimte, NASA's Snapchat-aanwezigheid heeft het goed gedaan sinds het lid werd en is een van de weinige op deze lijst die dat nog steeds doet! Zoek op "NASA" en abonneer je om updates te krijgen over recent ruimtenieuws, korte uitleg over complexe onderwerpen en toegang tot clips van interviews met mensen in de branche.

Nieuw in het toevoegen van mensen en merken op Snapchat? Leer hoe je accounts kunt vinden om toe te voegen op Snapchat en zelfs hoe je ze kunt toevoegen vanuit hun Snapcodes.

Aanbevolen: