Sony brengt iconische games & personages naar mobiel

Sony brengt iconische games & personages naar mobiel
Sony brengt iconische games & personages naar mobiel
Anonim

Jim Ryan, de president en CEO van Sony Interactive Entertainment (SIE), heeft meer van Sony's plannen onthuld om in het fiscale jaar 2021 enkele van zijn meest iconische intellectuele eigendommen (IP's) naar mobiele telefoons te brengen.

Ryan deelde de plannen om meer Sony-titels naar mobiel te brengen tijdens een Q&A voor investeerders op donderdag. Volgens VideoGamesChronicle verklaarde Ryan dat zowel de pc-versies van Horizon Zero Dawn als Predator: Hunting Grounds winstgevend waren geweest, wat de wens van het bedrijf heeft aangewakkerd om uit te breiden waar het zijn games en IP's aanbiedt.

Image
Image

"In fiscaal jaar '21 zullen we een aantal van onze iconische Playstation IP op mobiel gaan publiceren en we verwachten dat dat in 2021 geen significante winststroom zal opleveren", zei Ryan tijdens de Q&A."We verwachten dat als we leren van die ervaring en naarmate we het aantal titels dat we op mobiel publiceren vergroten, de bijdrage van zowel pc als mobiel steeds belangrijker zal worden naarmate de tijd verstrijkt."

Deze opmerkingen komen overeen met een vacature die in april verscheen, waarin Sony verklaarde dat het op zoek was naar een hoofd mobiel om lid te worden van PlayStation Studios, SIE. In het originele bericht stond: "Je bent verantwoordelijk voor het bouwen en schalen van een team van mobiele leiders en zal dienen als het hoofd van deze nieuwe business unit binnen PlayStation Studios."

De oorspronkelijke vacature vermeldde ook dat het hoofd mobiel verantwoordelijk zou zijn voor het maken van een product-roadmap voor een periode van drie tot vijf jaar, hoewel er niet werd vermeld wanneer die titels precies zouden worden verzonden. Nu lijkt het erop dat Sony plannen heeft om voor eind maart 2022 een of andere vorm van mobiele game-ervaringen te lanceren, wanneer het huidige fiscale jaar afloopt.

Beide pc-versies van

Het is onduidelijk wat voor soort mobiele games Sony precies van plan is te maken op basis van zijn IP's, maar het bedrijf heeft wel een lange lijst met gamewerelden om mee te werken.

Aanbevolen: