Hoe u geld kunt schenken op Steam

Inhoudsopgave:

Hoe u geld kunt schenken op Steam
Hoe u geld kunt schenken op Steam
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de Steam Gift Card-pagina > Verzenden via Steam > kies bedrag > selecteer vriend > Doorgaan > notitie toevoegen > betaling invoeren.
  • Ga in de Steam-client naar de Store en selecteer Now Available on Steam onder Cadeaubonnen.
  • Je kunt Steam-cadeaubonnen gebruiken om alles in de Steam Store te kopen, inclusief games, DLC en Steam Community Market-items.

Dit artikel legt uit hoe je geld kunt schenken op Steam met digitale cadeaubonnen met behulp van een webbrowser of de Steam-client.

Geld geven op Steam

Je moet een Steam-account hebben om iemand een digitale Steam-cadeaubon te sturen. Je moet de ontvanger ook toevoegen aan je Steam-vriendenlijst. De persoon moet drie dagen op de lijst van je vrienden staan voordat je hem een cadeaubon kunt sturen.

  1. Ga naar de Steam Digital Gift Card-pagina in de Steam Store en selecteer Verzenden via Steam.

    Image
    Image
  2. Selecteer een bedrag voor de digitale cadeaukaart.

    Image
    Image
  3. Log in bij Steam als daarom wordt gevraagd.

    Image
    Image
  4. Kies een vriend om de cadeaubon te ontvangen en selecteer vervolgens Doorgaan.

    Image
    Image
  5. Voeg een persoonlijk bericht toe en voer je betalingsgegevens in om de aankoop te voltooien. Je digitale cadeaubon wordt direct per e-mail bezorgd.

Koop cadeaubonnen van de Steam Client

Je kunt ook cadeaubonnen kopen via de Steam-client. Ga naar het tabblad Store en selecteer Now Available on Steam onder Gift Cards. Het proces is hetzelfde als het gebruik van een webbrowser.

Image
Image

Wat zijn Steam Digital Gift Cards?

Naast het cadeau geven van games op Steam, kun je nu digitale cadeaubonnen via e-mail verzenden. Cadeaubonnen zijn er in vooraf bepaalde bedragen van $ 5 tot $ 100. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een persoonlijk bericht aan de ontvanger toe te voegen.

Cadeaukaarten kunnen niet worden gekocht met geld uit je Steam-portemonnee; u moet PayPal of een creditcard gebruiken. De ontvanger heeft de mogelijkheid om de cadeaubon terug te sturen, in welk geval Steam je de aankoop terugbeta alt.

Bedragen zijn gebaseerd op de valuta van de afzender en vervolgens omgerekend naar de valuta van de ontvanger, dus als je iemand een cadeaubon in een ander land stuurt, controleer dan de wisselkoers.

Games cadeau doen op Steam

Als je weet dat iemand een specifieke game wil, kun je een digitale kopie voor hem kopen via Steam. Ze ontvangen een e-mail met een link om het spel te downloaden.

  1. Ga naar de Steam-pagina van de game die je wilt kopen en selecteer Toevoegen aan winkelwagen.

    Image
    Image
  2. Scroll naar de bovenkant van de pagina en selecteer Cart.

    Image
    Image
  3. Selecteer onder het spel dat je als cadeau wilt sturen Koop als cadeau.

    Image
    Image
  4. Log in op Steam als daarom wordt gevraagd.

    Image
    Image
  5. Kies een vriend om de cadeaubon te ontvangen en selecteer vervolgens Doorgaan.

    Image
    Image
  6. Voeg een persoonlijk bericht toe en voer je betalingsgegevens in om de aankoop te voltooien. Je digitale cadeaubon wordt direct per e-mail bezorgd.

FAQ

    Hoe krijg ik geld op Steam?

    Om geld te verdienen op Steam, kun je proberen gratis steam-portemonneecodes te verdienen op plaatsen zoals Survey Junkie of Swagbucks. U hebt ook toegang tot cashback-programma's van Rakuten of Ibotta. Je kunt ook items en pre-release content verkopen.

    Hoe krijg ik mijn geld terug voor een Steam-game?

    Om een terugbetaling voor een Steam-game te krijgen, moet je binnen 14 dagen na aankoop je terugbetaling aanvragen, en de game mag slechts minder dan twee uur gespeeld zijn. Om een terugbetaling aan te vragen, logt u in op Steam en selecteert u het tabblad Support. Houd er rekening mee dat Steam geen in-game items terugbeta alt.

    Hoe ruil ik games op Steam?

    Om games op Steam te ruilen, start Steam en selecteer Friends & Chat Kies de vriend waarmee je wilt ruilen, klik op de pijl naast hun naam en klik op Uitnodigen om te ruilen Kies het spel dat u wilt ruilen en klik en sleep het naar het ruilvenster. Selecteer Ready to Trade > Make Trade

Aanbevolen: