AirPods-firmware bijwerken

Inhoudsopgave:

AirPods-firmware bijwerken
AirPods-firmware bijwerken
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Bluetooth, tik op het i pictogram, scroll naarOver om te zien welke versie je hebt.
  • U kunt een update forceren: plaats AirPods in de oplaadcase, sluit deze aan op een stroombron, plaats alles naast de iPhone voor een automatische update.
  • AirPods-updates gebeuren automatisch en gebruikers hebben er doorgaans geen controle over.

Dit artikel legt uit wat AirPods-firmware is, hoe u kunt controleren welke versie u gebruikt en hoe u AirPods bijwerkt. De informatie in dit artikel is van toepassing op alle AirPods-versies: eerste generatie, AirPods met draadloze oplaadcase en AirPods Pro.

AirPods-firmware bijwerken

Volg deze stappen om te controleren welke firmwareversie uw AirPods gebruiken en om de AirPods-firmware bij te werken:

  1. Verbind je AirPods met je iPhone.
  2. Ga op de iPhone naar Instellingen > Bluetooth.
  3. Tik op het i pictogram naast je AirPods.
  4. Scroll naar beneden naar de Over sectie. De regel Version vertelt u welke versie van de AirPods-firmware u gebruikt. (Voor eerdere modellen of eerdere versies van iOS moet u mogelijk op de naam van uw AirPods tikken en vervolgens zoeken naar de regel Firmware Version.)

    Image
    Image

    Op het moment van schrijven zijn de nieuwste AirPods-firmwareversies:

    • AirPods van de eerste generatie: 6.8.8
    • Tweede generatie en AirPods Pro: 3A283
  5. Als je denkt dat er een update beschikbaar is, kun je proberen deze geforceerd te installeren.

    Merk op dat er geen knop is om AirPods-firmware bij te werken zoals er is om iOS bij te werken. Dat komt omdat Apple gebruikers niet toestaat deze update uit te voeren. In plaats daarvan wordt de AirPods-firmware automatisch bijgewerkt wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is.

AirPods handmatig bijwerken

Je kunt proberen een update te forceren. Als er een AirPods-firmware-update is, wordt deze geïnstalleerd nadat je de onderstaande instructies hebt gevolgd.

  1. Plaats je AirPods in hun oplaadcassette.
  2. Sluit de oplaadcassette aan op een stroombron.
  3. Zorg ervoor dat uw AirPods en case zich fysiek dicht bij uw iPhone bevinden.

Moeten AirPods worden bijgewerkt?

Ja, AirPods hebben updates nodig. In tegenstelling tot iOS en iPhone is het echter niet zo eenvoudig om ze bij te werken, en Apple brengt niet zo vaak nieuwe AirPods-firmwareversies uit.

Firmware is de software die op sommige gadgets en apparaten draait om hun functies en functionaliteit te bieden. Zie firmware als het besturingssysteem voor apparaten zoals AirPods. Op dezelfde manier waarop nieuwe versies van iOS functies, bugfixes en bijgewerkte functionaliteit voor de iPhone leveren, doen nieuwe versies van AirPods-firmware hetzelfde voor de draadloze oordopjes van Apple.

FAQ

    Hoe update ik de firmware van mijn AirPods zonder iPhone?

    Als je geen iPhone hebt of geen toegang hebt, kun je in plaats daarvan de firmware voor je AirPods bijwerken met een iPod, iPad, Mac of MacBook. Koppel de AirPods eenvoudig met uw iOS-apparaat of macOS-apparaat, plaats ze in de oplaadcase, sluit de case aan en bewaar deze in de buurt van uw Apple-apparaat. Je AirPods zouden automatisch moeten worden bijgewerkt.

    Hoe update ik mijn AirPods vanaf een Android-apparaat?

    Het is momenteel niet mogelijk om AirPods bij te werken vanaf een Android-apparaat. Als je geen toegang hebt tot Apple-apparaten en je je AirPods moet bijwerken, kun je het beste iemand die je kent en vertrouwt vragen om je AirPods te synchroniseren met hun Apple-apparaat en ze op die manier bij te werken.

Aanbevolen: