Yamaha plaagt schattige en knuffelige mini-soundbar met draadloze subwoofer

Yamaha plaagt schattige en knuffelige mini-soundbar met draadloze subwoofer
Yamaha plaagt schattige en knuffelige mini-soundbar met draadloze subwoofer
Anonim

Yamaha heeft met succes de standaard soundbar in de woonkamer geminiaturiseerd in de nieuw onthulde SR-C30A.

Deze leuke soundbar is 30 procent kleiner dan het standaardaanbod van het bedrijf, wat geweldig nieuws is voor appartementsbewoners en iedereen die weinig tot geen ruimte meer heeft op een rommelige tv-standaard. De SR-C30A is ook een alles-in-één audio-oplossing, omdat hij wordt geleverd met een draadloze subwoofer voor een betere basweergave.

Image
Image

Het apparaat is ontworpen om "netjes op of in kleinere meubels te passen", met een breedte van slechts 23 inch en een hoogte van 2,5 inch. De subwoofer is ook vrij slank, met een breedte van 6 inch en een hoogte van 13 inch, met verticale en horizontale plaatsingsopties.

De SR-C30A is misschien klein van gest alte, maar Yamaha beweert dat hij een behoorlijk gemene kracht heeft, qua audio, met Clear Voice-integratie voor meer helderheid van dialogen, virtueel 3D-surroundgeluid en een adaptieve laagvolumemodus die heldere audio zonder vervelende buren wakker te maken.

"Het is altijd een technische uitdaging geweest om geweldig, nauwkeurig geluid uit een kleine luidsprekerkast te halen", zegt Alex Sadeghian, directeur Consumer Audio van Yamaha Corporation of America. "De SR-C30A reageert door een groot, ruimtelijk geluid te produceren dat verrassend rijker en gedetailleerder is dan je zou verwachten voor zijn formaat."

De kleinere voetafdruk biedt nog steeds dezelfde bedieningselementen als zijn grotere broers en zussen, met knoppen op het bovenpaneel, een ingepakte afstandsbediening en een speciale smartphone-app-integratie.

Image
Image

Wat betreft aansluitingen kun je kiezen uit HDMI ARC, optische poorten, Bluetooth en een analoge stereo mini-ingang voor gameconsoles en andere draagbare apparaten.

De SRC30A/subwoofer-combinatie gaat officieel ergens in oktober in de verkoop met een adviesprijs van $ 280.

Aanbevolen: