Anker plaagt zijn eerste 3D-printer met ingebouwde AI-camera

Anker plaagt zijn eerste 3D-printer met ingebouwde AI-camera
Anker plaagt zijn eerste 3D-printer met ingebouwde AI-camera
Anonim

Telefoonopladerbedrijf Anker breidt uit naar nieuw terrein door de ontwikkeling van zijn eerste 3D-printer gericht op snelheid en onder een nieuwe merknaam.

Beschikbaar op Kickstarter, print de AnkerMake M5 met snelheden van 250 mm/s met de bewering dat hij vijf keer sneller is dan de concurrentie en een hoge mate van nauwkeurigheid heeft. De printer wordt ook geleverd met een webcam die AI gebruikt om 3D-gegevens te analyseren vóór het beeldhouwen en een app voor re altime weergave.

Image
Image

Anker's snelheidsclaims zijn misschien ongegrond, aangezien het bedrijf niet in detail gaat over het vergelijken van de nieuwe printer met de concurrentie, maar wel pronkt met de interne werking van de M5. De printer wordt geleverd met twee processors, waaronder de XBurst CPU, een chip "gespecialiseerd voor video- en beeldherkenning".

Die CPU stuurt ook de AnkerMake Slicer aan, de webcam die constant controleert of het printen naar behoren verloopt. Als er iets misgaat, krijg je een melding in de AnkerMake-app. En vanuit die app kun je dankzij nachtzicht ook het printproces van veraf en in het donker bekijken.

De M5 bevat Anker's PowerBoost-technologie om zijn hoge snelheid verder mogelijk te maken. De printer wordt geleverd met een koelsysteem met twee ventilatoren om oververhitting te voorkomen, een cruciale functie aangezien de temperatuur van het mondstuk tot 392 graden kan oplopen.

Image
Image

Je kunt de Kickstarter-pagina van de M5 steunen, maar het voelt meer alsof je een voorbestelling doet, omdat de prijzen voor elke belofte enkele honderden dollars bedragen. Als u dat bedrag toezegt, krijgt u een M5-printer en enkele andere beloningen. De beloftebeloningen gaan echter snel, met twee van de vier beloningen die al volledig zijn opgeëist.

Anker stelt dat de M5 in augustus naar 27 verschillende landen zal worden verzonden, waaronder de VS en China.

Aanbevolen: