CD Projekt Red plaagt nieuwe Witcher Saga met Unreal 5

CD Projekt Red plaagt nieuwe Witcher Saga met Unreal 5
CD Projekt Red plaagt nieuwe Witcher Saga met Unreal 5
Anonim

CD Projekt Red, de studio achter de populaire The Witcher-serie, heeft plannen onthuld voor de volgende fase van het soort videogamefranchise.

Oké, het heeft niet zozeer "plannen onthuld" als wel een enkele teaser-afbeelding op Twitter, samen met een begeleidende tweet met de korte aankondiging. Dezelfde aankondiging is op de officiële website geplaatst, maar sommigen hebben problemen gehad om het te laden, vandaar de tweede tweet.

Image
Image

De aankondiging legt uit dat dit volgende item in de serie Unreal Engine 5 zal gebruiken in plaats van de interne REDengine, die het meest recentelijk werd gebruikt voor Cyberpunk 2077. Bovendien legt de aankondiging uit dat de wijziging deel uitmaakt van een meerjarige samenwerking met Epic Games, de makers van Unreal Engine. Het gestelde doel is dat CDPR en Epic zullen samenwerken om erachter te komen hoe ze met Unreal kunnen werken om meer open-wereldervaringen te produceren.

Deze enginewijziging lijkt alleen van toepassing te zijn op de volgende Witcher-titel(s) en andere toekomstige projecten en heeft geen invloed op momenteel uitgebrachte games of hun patches/downloadbare inhoud. CDPR maakte duidelijk dat de aanstaande uitbreiding voor Cyberpunk 2077 de REDengine zal blijven gebruiken waarvoor de kerngame is ontwikkeld.

Image
Image

Details over de volgende Witcher-game (of games) zijn nog niet bekendgemaakt. CD Projekt verklaarde alleen dat de volgende aflevering momenteel in ontwikkeling is.

De naam, personages, plot en releasedatum zullen nu moeten wachten. En hopelijk zal het bedrijf deze keer wat vriendelijker zijn voor het ontwikkelingsteam.

Aanbevolen: