Een nieuw bericht maken met briefpapier in Outlook

Inhoudsopgave:

Een nieuw bericht maken met briefpapier in Outlook
Een nieuw bericht maken met briefpapier in Outlook
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Home > Nieuwe items > E-mailbericht met >More Stationery , kies een thema, selecteer OK en stel het bericht op.
  • Personaliseer thema's door Vivid Colors, Active Graphics of Background Image. te selecteren
  • Opgeslagen briefpapier zoeken: Klik op Home > Nieuwe items > E-mailbericht met, en kijk hierboven Meer Briefpapier.

Stationery is een onderscheidende manier om uw berichten te laten opvallen en uw bericht te versterken. Gebruik e-mailbriefpapier in Outlook om speciale lettertypen en achtergrondafbeeldingen toe te passen op vakantiegroeten, feestuitnodigingen, aankondigingen van evenementen of dagelijkse correspondentie. Outlook bevat een lijst met ingebouwde thema's voor briefpapier die u kunt aanpassen aan uw behoeften.

Maak een nieuw bericht met briefpapier in Outlook

Een nieuwe e-mail starten die een briefpapierthema gebruikt in Outlook:

  1. Selecteer Home.
  2. Ga naar het Folder Pane en selecteer Mail. Of druk op Ctrl+ 1.

    Image
    Image
  3. Ga naar het tabblad Home en selecteer Nieuwe items > E-mailbericht met > Meer briefpapier. Selecteer in Outlook 2003 Actions > Nieuw e-mailbericht met > Meer briefpapier.

    Image
    Image
  4. Markeer het gewenste briefpapier. Een voorbeeld van elk thema verschijnt in het voorbeeldvenster.

    Image
    Image
  5. Om een deel van de thematekst helderder te maken, selecteert u het Levendige kleuren selectievakje. Schakel het selectievakje Levendige kleuren uit om doffe kleuren te gebruiken.

    Het voorbeeld verandert om te laten zien hoe het geselecteerde thema eruitziet met en zonder levendige kleuren, actieve afbeeldingen en achtergrondafbeeldingen.

  6. Als u thema-elementen zoals horizontale lijnen en opsommingstekens met een 3D-uiterlijk wilt gebruiken, schakelt u het Active Graphics selectievakje in. Schakel het selectievakje Active Graphics uit om platte elementen te gebruiken.
  7. Om de achtergrondafbeelding van het thema toe te voegen, selecteert u het Background Image selectievakje. Schakel het selectievakje Achtergrondafbeelding uit om een effen achtergrondkleur te gebruiken.
  8. Selecteer OK.
  9. Het door jou gekozen briefpapier wordt in het nieuwe bericht gebruikt. Stel het bericht op en verzend het.

    Image
    Image
  10. Om dit briefpapierthema snel in een ander bericht te vinden en te gebruiken, gaat u naar het tabblad Home en selecteert u Nieuwe items >E-mailbericht met . Het sjabloon voor briefpapier wordt hierboven weergegeven More Stationery.

    U kunt ook uw eigen aangepaste Outlook-sjablonen maken om uw e-mails te stylen en zelfs vaak herhaalde tekst te gebruiken. Nadat u een nieuwe sjabloon heeft gemaakt, kunt u deze op vrijwel dezelfde manier gebruiken als de vooraf gemaakte sjablonen.

    Image
    Image

Aanbevolen: