Today at Apple Groepssessies zijn een opmerkelijke uitbreiding voor families en vrienden

Inhoudsopgave:

Today at Apple Groepssessies zijn een opmerkelijke uitbreiding voor families en vrienden
Today at Apple Groepssessies zijn een opmerkelijke uitbreiding voor families en vrienden
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Apple heeft groepsgebaseerde Today at Apple-sessies aangekondigd voor maximaal 15 personen.
  • Vrienden, familie en collega's kunnen allemaal nieuwe vaardigheden leren samen met experts van de tap.
  • Today at Apple was voorheen gericht op individuen, door ze in klassen met vreemden te plaatsen.
Image
Image

Het aantal Apple-apparaten dat wereldwijd wordt gebruikt, loopt in de miljarden, maar niet iedereen maakt er volledig gebruik van.

Today at Apple Sessions voegt een nieuwe optie voor groepssessies toe die voortbouwt op de uitgebreide lijst met trainings- en educatieve lessen die al deel uitmaken van het Today at Apple-curriculum, ontworpen om mensen te helpen hun Apple-apparaten beter te gebruiken. Met groepssessies geeft Apple grotere groepen mensen de mogelijkheid om een hele les te boeken, terwijl ze voorheen puur op individuen gericht waren.

"Groepssessies zijn het beste voor klaslokalen en organisaties met tijdsbeperkingen en specifieke leerdoelen", vertelde Apple Retail-expert Michael Steeber aan Lifewire via een direct bericht. "Door van tevoren te boeken, kunnen de creatieve professionals van Apple voldoende apparaten en de juiste inhoud voorbereiden voor een grotere groep."

Breng je vrienden mee

Groepen kunnen hun Today at Apple-sessies boeken via de website van Apple, en ze zijn afgestemd op groepen. Dat betekent dat maximaal 15 personen een groepssessie kunnen bijwonen en hun duur verschilt op basis van wat er wordt geleerd en hoeveel tijd de groep beschikbaar heeft. Groepssessies omvatten alles, van tekenen met een iPad en Apple Pencil tot het leren maken van iPhone-apps op een Mac, en Apple heeft overal experts op het gebied van materie bij de hand. Net als andere lessen zijn de groepssessies gratis.

Door sessies open te stellen voor grotere groepen, is het voor vrienden en familie gemakkelijker om samen te leren, terwijl een deel van de onbekenden wordt weggenomen die gepaard gaan met deelname aan een groep mensen die ze niet kennen. Beginners kunnen vragen stellen aan de experts - iets wat ze misschien eerder zouden doen als ze omringd zijn door bekende mensen. Dat is een groot voordeel ten opzichte van meer asynchrone alternatieven zoals online gestreamde videotutorials.

Image
Image

Vrienden in de buurt hebben, kan mensen ook helpen om te leren. Onderzoek suggereert dat het omringt zijn door bekende mensen het gemakkelijker kan maken om informatie op te nemen, een andere reden waarom groepssessies mensen mogelijk kunnen helpen om sneller nieuwe vaardigheden te leren. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze meer plezier zouden kunnen hebben als ze het doen.

Beter gebruik maken van apparaten die u al bezit

Experts zijn het erover eens dat het voor eigenaren van Apple-apparaten een no-brainer is om te profiteren van sessies. Voor hen is Today at Apple "gratis training, een return on investment op het apparaat dat ze hebben gekocht omdat ze er meer mee kunnen doen", vertelde Carolina Milanesi, President & Principal Analyst bij Creative Strategies, via e-mail aan Lifewire. "Na de training hebben [mensen] het gevoel dat Apple als klant in hen investeert."

Today at Apple is uitgegroeid tot een populaire manier voor beginners om te leren hoe ze het meeste uit hun apparaten kunnen halen, met deskundige begeleiding op manieren die anders misschien niet beschikbaar zouden zijn.

"Ik denk dat het super inspirerend is voor ervaren fotografen en iPhone-gebruikers om te laten zien dat je kunst kunt maken met zoiets eenvoudigs als een iPhone en wat nieuwsgierigheid", vertelde iPhone-app-ontwikkelaar Sebastiaan de With aan Lifewire via een direct bericht.

de With, mede-oprichter van het bedrijf dat Halide maakt, een populaire fotografie-app die door experts wordt gebruikt tijdens sommige Today at Apple-sessies, weet dat iPhones verbluffende foto's kunnen maken. Mensen die willen leren hoe ze betere foto's kunnen maken, hoeven alleen maar naar hun lokale Apple Store te gaan en deel te nemen als ze hun iPhone-fotografiegame willen verbeteren. En ze kunnen het voor het eerst als groep doen.

Image
Image

Kracht in diepte

Groepen die graag een nieuwe vaardigheid willen oppikken, zullen waarschijnlijk een sessie vinden die hieraan voldoet. Beginnerssessies omvatten het onderwijzen van deelnemers hoe ze aan de slag kunnen gaan met een nieuwe iPhone, maar andere sessies zijn geavanceerder of nemen studenten mee op een rondleiding door hun omgeving.

Ontdek kleur is zo'n voorbeeld, mensen meenemen op een wandeling om 'je eigen palet vast te leggen'. Het is dat vermogen om een les te vinden die past bij specifieke behoeften en mogelijkheden die Today at Apple zo aantrekkelijk maakt voor zovelen.

"Skills-sessies zijn geweldig als je nieuw bent met Apple-producten en je snel aan de slag wilt, en Tours zijn geweldig als je je wilt verdiepen in een nieuwe creatieve techniek", vertelde Steeber aan Lifewire.

Hoewel sommige beginnerssessies kunnen worden vervangen door gedetailleerde uitleg, vaak te vinden op YouTube, zeggen experts dat het persoonlijk bijwonen van Today at Apple-sessies meer waarde biedt aan klanten dan koude, harde kennis.

"Vandaag biedt Apple een gevoel van gemeenschap en een omgeving van constructieve feedback en positieve aanmoediging, wat enorm is als je iets nieuws leert, "voegde Steeber toe.

Aanbevolen: