Apple brengt zijn 'Today at Apple'-sessies naar YouTube

Apple brengt zijn 'Today at Apple'-sessies naar YouTube
Apple brengt zijn 'Today at Apple'-sessies naar YouTube
Anonim

Apple's Today at Apple-sessies zijn sinds de lancering van de serie in 2017 populair bij fans, zowel in de winkel als online, maar vanaf vandaag kunnen kijkers overal ter wereld genieten van de creatieve sessies op het YouTube-kanaal van het bedrijf.

Volgens een verklaring per e-mail van Apple, zal de eerste aflevering van 10 minuten, die vandaag wordt gelanceerd, Apple Store Creative Pro Anthony bevatten, die kijkers leert hoe ze zichzelf digitaal kunnen tekenen als Peanuts-personages in Apple Pages, met de hulp van professionele storyboardartiest Krista Porter en Mark Evestaff, showrunner voor The Snoopy Show op Apple TV+. Het bedrijf zegt dat er nieuwe afleveringen zullen volgen.

Image
Image

Onder begeleiding van Apple Store Creatives krijgen kijkers advies over creatieve projecten, variërend van foto's en video's tot kunst en design. Met benaderingen geïnspireerd door wereldwijde artiesten die door Apple zijn geselecteerd, zullen Apple-professionals inzicht geven in enkele van de favoriete artiesten van het bedrijf.

Sessions zullen worden gefilmd op locaties over de hele wereld en waarin Apple-teamleden hun artistieke ervaring en expertise op verschillende creatieve gebieden laten zien.

Naast de eerdere evenementen in de winkel, ging de Today at Apple in februari 2021 virtueel, met sessies om kleine bedrijven creatieve vaardigheden zoals fotografie te geven.

Image
Image

"De Apple-teamleden die elke video zullen hosten, zijn creatieve professionals, die te vinden zijn in Apple Stores over de hele wereld. Experts op verschillende gebieden van de creatieve kunsten, elk brengt hun eigen perspectief en ervaring naar Today at Apple sessies in de winkel en online", vertelde een Apple-vertegenwoordiger aan Lifewire in een verklaring per e-mail.

Het beste deel? Om aanwezig te zijn, hoef je alleen maar het YouTube-kanaal van het bedrijf te bezoeken en op 'Afspelen' te klikken.

Aanbevolen: