Wise Tiger WT-AC9006 Wi-Fi Adapter Review: ongelooflijke snelheid voor een koopje

Inhoudsopgave:

Wise Tiger WT-AC9006 Wi-Fi Adapter Review: ongelooflijke snelheid voor een koopje
Wise Tiger WT-AC9006 Wi-Fi Adapter Review: ongelooflijke snelheid voor een koopje
Anonim

Bottom Line

De Wise Tiger WT-AC9006 USB Wi-Fi Adapter is een uitstekende USB WiFi-adapter die vrijwel alles aankan. Hoewel het bereik voor sommigen misschien niet voldoende is, maken de algehele snelheid en prestaties dit meer dan goed.

Wise Tiger WT-AC9006 USB wifi-adapter

Image
Image

We hebben de Wise Tiger WT-AC9006 USB Wi-Fi-adapter gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Soms is het goed om een beetje een signaalboost te hebben als er 100 andere laptops zijn die strijden om een draadloos signaal. Het hebben van een externe USB WiFi-adapter met een speciale antenne kan je een voorsprong geven bij het downloaden van notities of het bladeren door Wikipedia in het midden van een gigantische collegezaal van de universiteit.

Dat is waar de Wise Tiger WT-AC9006 van pas komt. Deze USB WiFi-adapter kan je gebruikte laptop een boost geven in draadloze prestaties. Het is klein genoeg om gemakkelijk in een rugzak te kunnen stoppen en stevig genoeg zodat het niet verpletterd wordt onder je biologieboek.

Buiten de les kan hij alles aan, van meerdere online streams tot gamen. De Wise Tiger WT-AC9006 presteert uitstekend.

Ontwerp: Klein en glanzend

De Wise Tiger WT-AC9006 is een kleine USB WiFi-adapter met één externe antenne die uit de zijkant steekt. Afgezien van het constant knipperende blauwe licht, dat voor sommigen vervelend kan zijn, is het een relatief minimalistisch ontwerp dat er niet slecht uitziet wanneer het is aangesloten op de zijkant van een goedkope Dell-laptop.

Het zal geen designprijzen winnen, maar het is een wifi-adapter en hoeft niet echt op te vallen.

Image
Image

Configuratieproces: aansluiten en bladeren

Het instellen van de Wise Tiger WT-AC9006 is ongelooflijk eenvoudig. Door hem aan te sluiten, zouden gebruikers binnen enkele seconden verbinding moeten maken met internet. Wise Tiger bevat wel een cd met Re altek-stuurprogramma's voor het geval dingen niet meteen werken, maar aangezien de meeste moderne machines geen cd-station hebben, is het nut van de meegeleverde cd misschien onbespreekbaar.

In het geval dat Windows de WT-AC9006 niet kan herkennen, moet je een extern cd-station zoeken en dat stuurprogramma laden, of het op een flashstation laden. Dit is een worstcasescenario en zal voor de meeste mensen waarschijnlijk geen probleem zijn, aangezien het direct zou moeten werken.

Connectiviteit en netwerkprestaties: ongelooflijke snelheden

We hebben de Wise Tiger WT-AC9006 vergeleken met drie afzonderlijke snelheidstests om een algemeen gemiddelde te krijgen. We hebben het getest op Microsoft's Network Speed Test-app, Ookla's Speedtest.net en Netflix's Fast.com. Op de 5GHz-frequentie zagen we een gemiddelde ping van 36ms, een download van 195 Mbps en een uploadsnelheid van 9 Mbps. Bij het overschakelen naar de 2,4 GHz-frequentie waren de pings 36 ms, met downloads met 49 Mbps en uploads met 8 Mbps.

Tijdens onze bereiktest presteerde de WT-AC9006 goed. Op 20 ' gaf het ons een download van 34 Mbps op de Microsoft Network Speed Test-app. Bij het een verdieping lager gaan in een appartementencomplex in New York City, bekleed met oude zware baksteen en beton, daalden de snelheden aanzienlijk. De downloads waren met 2 Mbps, wat betekent dat de WT-AC9006 misschien niet uw oplossing is voor internettoegang over lange afstanden.

Tijdens onze stresstest presteerde de Wise Tiger WT-AC9006 ongelooflijk goed. Toen hij het in de ring gooide tegen twee 4K-streams, één van YouTube en de andere van Netflix, terwijl hij ook een spelletje Rocket League speelde, hield hij bewonderenswaardig stand. Pings in Rocket League waren een solide 20 ms. Ter vergelijking: bij het spelen met een bekabelde Ethernet-verbinding zitten de pings meestal rond de 15 ms.

Tijdens onze stresstest presteerde de Wise Tiger WT-AC9006 ongelooflijk goed.

Prijs: het is zo goedkoop

Voor $ 12 is het moeilijk om de Wise Tiger WT-AC9006 de schuld te geven. Het is zo'n betaalbaar en goed samengesteld product dat het moeilijk is om het niet aan te bevelen. Het levert veel meer per dollar op dan andere USB WiFi-adapters op de markt.

Het is zo'n betaalbaar en goed samengesteld product dat het moeilijk is om het niet aan te bevelen.

Wise Tiger WT-AC906 vs EDUP EP-AC1635

Je hebt waarschijnlijk op Amazon gemerkt dat zowel de Wise Tiger WT-AC9006 als de EDUP EP-AC1635 (bekijk op Amazon) kleine, hoog gewaardeerde en betaalbare wifi-adapters zijn. Gelukkig hebben we beide getest en kunnen we je vertellen welke je moet kopen. Het antwoord? Of. Beide zijn in wezen exact hetzelfde apparaat, met exact dezelfde Re altek-chipset. Beide komen in precies dezelfde verpakking, alleen met een andere naam op de voorkant. Kun je niet kiezen tussen de twee? Kies degene die het goedkoopst is.

Uitstekende prestaties, goedkope prijs

De Wise Tiger WT-AC9006 doet wat zo weinig elektronica kan: consumenten geweldige prestaties bieden tegen een onverslaanbare prijs. Het is moeilijk om iets aan te merken op de WT-AC9006. Het presteert ongelooflijk goed in zowel snelheids- als stresstests. Het ziet er degelijk uit, is klein en compact en biedt alles wat de meeste mensen nodig hebben van een USB WiFi-adapter. We kunnen het niet sterk genoeg aanbevelen.

Specs

  • Productnaam WT-AC9006 USB wifi-adapter
  • Product Brand Wise Tiger
  • UPC B07CVLSR2M
  • Prijs $12.00
  • Releasedatum juli 2017
  • Gewicht 2.82 oz.
  • Productafmetingen 1,34 x 0,63 x 0,3 inch.
  • Kleur Zwart
  • Type 600m WiFi-adapter
  • Draadloos 802.11 AC/a/b/g/n
  • Chipset Re altek RTL8811AU
  • Levensduur garantie

Aanbevolen: