Nieuwe Pokémon Scarlet en Violet Trailer geeft ons een releasedatum

Nieuwe Pokémon Scarlet en Violet Trailer geeft ons een releasedatum
Nieuwe Pokémon Scarlet en Violet Trailer geeft ons een releasedatum
Anonim

De nieuwste trailer voor Nintendo's aankomende Pokémon Scarlet en Pokémon Violet laat ons iets meer van de nieuwe wereld zien, een paar nieuwe Pokémon, en geeft ons een releasedatum van 18 november.

Veel details over Pokémon Scarlet en Violet worden nog steeds stil gehouden, maar bij elke nieuwe trailer en aankondiging worden kleine stukjes informatie onthuld. Aangezien het een nieuwe Pokémon-game is, weten we natuurlijk van de drie nieuwe starters van het water-, vuur- en grastype (Quaxly, Fuecoco, Sprigatito), en we weten dat er veel zal worden verkend terwijl we ongrijpbare beestjes opsporen, ze vangen in fysica tartende capsules en vechtende overijverige middelbare scholieren.

Image
Image

Wat een beetje meer een verrassing was, is dat Scarlet en Violet lijken uit te breiden op de open-wereld verkenningsbenadering waarvan we een glimp hebben opgevangen in de recente Pokemon Legends: Arceus. Maar in tegenstelling tot dat spel, beloven Scarlet en Violet één grote onderling verbonden wereld waar je in je eigen tempo doorheen kunt dwalen.

Het lijkt ook op Legends: Arceus heeft mogelijk de benadering van Pokémon in het wild door de nieuwe games beïnvloed, waardoor je ze veel directer kunt zien (en vermijden of vangen). Hoe vergelijkbaar de gameplay kan zijn, is moeilijk te zeggen, maar ontmoetingen met nieuwe Pokémon Smoliv en Lechonk die in de trailer worden getoond, zien er een beetje bekend uit.

Een andere interessante toevoeging aan de Pokémon-formule is de uitbreiding van de multiplayer. Waar eerdere games de een-op-een-spelerinteracties meestal beperkten tot het ruilen van Pokémon of vechten, voegen Scarlet en Violet verkenning toe - nu kun je ruilen, vechten of ronddwalen met een groep van maximaal vier vrienden en andere spelers in -spel.

Zowel Pokémon Scarlet als Pokémon Violet zullen op vrijdag 18 november wereldwijd beschikbaar zijn voor Nintendo Switch-bezitters voor $ 59,99, hoewel voorbestellingen nu open zijn.

Aanbevolen: