TikTok geeft prioriteit aan makers met nieuwe 'Creator Next

TikTok geeft prioriteit aan makers met nieuwe 'Creator Next
TikTok geeft prioriteit aan makers met nieuwe 'Creator Next
Anonim

TikTok vindt nieuwe manieren om makers te helpen geld te verdienen met hun inspanningen om mensen te entertainen.

TikTok introduceerde woensdag een nieuwe functie genaamd Creator Next waarmee makers op het platform worden beloond voor hun unieke inhoud. Creator Next bevat functies zoals tips, videocadeaus en de mogelijkheid voor meer videomakers om lid te worden van de TikTok Creator Marketplace om samenwerkingen met merken te vinden.

Image
Image

"Van degenen die TikTok-video's 'gewoon voor de lol' maken tot zij die constant creëren, we weten dat makers verschillende doelen, motivaties en verwachtingen hebben", zei TikTok in de aankondiging.

"De functies die beschikbaar zijn via Creator Next zijn ontworpen met dit in gedachten en bieden de TikTok-gemeenschap verschillende manieren om hun favoriete makers te belonen."

De nieuwe functie Tips is vergelijkbaar met andere platforms zoals Ticketed Spaces van Twitter, waar gebruikers hun favoriete makers een fooi kunnen geven. In tegenstelling tot Twitter gaat 100% van de TikTok-tips naar de maker in plaats van de 97% van Twitter, maar er zijn nog steeds servicekosten van toepassing.

Videocadeaus is een andere manier waarop TikTok videomakers meer manieren biedt om meer betrokkenheid bij hun video's te krijgen. Met Video Gifts kunnen gebruikers een virtueel geschenk sturen dat makers kunnen gebruiken om diamanten te verzamelen.

Image
Image

TikTok legt uit dat het "diamanten toekent aan videomakers op basis van de populariteit van hun video's, en een belangrijke statistiek die TikTok gebruikt om de populariteit van een video te beoordelen, is het aantal geschenken dat naar de inhoud van een videomaker wordt gestuurd."

Terwijl TikTok al LIVE-cadeaus heeft die kunnen worden uitgedeeld wanneer een videomaker live gaat, kunnen videomakers met de nieuwe videocadeaus cadeaus krijgen voor hun regelmatig geposte video's.

Creator Next is beschikbaar voor creators ouder dan 18 jaar die in de afgelopen 30 dagen ten minste 1.000 videoweergaven hebben gehad, in de afgelopen 30 dagen ten minste drie posts hebben geplaatst en voldoen aan de minimale vereisten voor volgers, die per regio.

Aanbevolen: