Urbanista's nieuwe oordopjes houden net zoveel van de zon als jij

Urbanista's nieuwe oordopjes houden net zoveel van de zon als jij
Urbanista's nieuwe oordopjes houden net zoveel van de zon als jij
Anonim

Na de lancering vorig jaar van zijn Los Angeles-lijn van over-ear hoofdtelefoons op zonne-energie, gaat fabrikant Urbanista groter, of beter gezegd, veel kleiner.

Het bedrijf heeft zojuist de Phoenix-lijn van draadloze oordopjes op zonne-energie aangekondigd, wat een primeur is voor de hele branche. Dit zijn technisch gezien 's werelds eerste oordopjes op zonne-energie, maar met een klein voorbehoud. De eigenlijke toppen werken niet op zonne-energie; de oplaadcassette is.

Image
Image

Deze case absorbeert de zonnestralen om 32 uur afspeeltijd in reserve op te bergen, waarbij de oordopjes acht uur per keer meegaan voordat ze in de case moeten worden opgeladen. Dit is extreem coole technologie, met geavanceerde Powerfoyle-zonnepanelen, maar het vereist wel dat gebruikers de oplaadcassette buiten in de zon houden, wat misschien niet superhandig is.

Echter, aangezien het oordopjes zijn en, weet je, in je oren zitten, is deze case-aangrenzende technologie logisch.

"Urbanista Phoenix is echt een marktleidend product, en we zijn verheugd om te zien hoe dit de toekomst van onze luisterervaringen in de komende jaren vormgeeft", schreef Tuomas Lonka, Urbanista's Brand and Marketing Director.

Urbanista's Phoenix draadloze oordopjes hebben ook een aantal andere functies om consumenten te bieden, zoals actieve ruisonderdrukking (ANC) met een transparantiemodus, aanraakbedieningen, stemassistent-integratie en een speciale app.

Image
Image

Deze app heeft onder andere een equalizer en indicatoren die de huidige staat van de zonnepanelen van de behuizing illustreren.

De Phoenix-oortelefoons zijn verkrijgbaar in twee kleuren, Midnight Black (zwart) en Desert Rose (roze). Urbanista zal deze zonovergoten wonderen pas later in het jaar verzenden, voor ongeveer $ 150.

Aanbevolen: