Nothing's nieuwe oordopjes zijn als een frisse set oren

Inhoudsopgave:

Nothing's nieuwe oordopjes zijn als een frisse set oren
Nothing's nieuwe oordopjes zijn als een frisse set oren
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Nothing's ear (1) retail voor $99.
  • De ear (1)-oordopjes bieden veel van dezelfde functies die duurdere merken bieden, zoals actieve ruisonderdrukking, waterbestendigheid en meer.
  • Ondanks dat het budgetvriendelijk is, levert de Nothing ear (1) een uitstekende geluidskwaliteit en bouwkwaliteit, waardoor ze een premium optie zijn zonder een klein fortuin te kosten.
Image
Image

Nothing wil het huidige landschap van de technische wereld uitdagen en hoe mensen denken over nieuwe technologie, en het eerste stuk nieuwe hardware, de Nothing ear (1)-oordopjes, is een perfect begin.

Echte draadloze oordopjes zijn er nu in overvloed en het budgetbereik blijft groeien naarmate meer merken op de trein stappen. Met zijn eerste paar oordopjes heeft Nothing echter besloten om de zaken een beetje anders te benaderen. Met een product voor minder dan $ 100, had Niets het volste recht om een beetje te beknibbelen op de kwaliteit van zowel de constructie als het geluid dat het oor (1) levert. Gelukkig voor ons is dat niet het geval.

In plaats daarvan heeft het bedrijf verschillende, maar nog steeds betrouwbaar vertrouwde oordopjes geleverd met een mooie mix van middentonen en aardse bas. De hoge tonen zijn hier een beetje teleurstellend, maar over het algemeen voelt het luisteren naar muziek en andere inhoud op het oor (1) veel als ernaar luisteren via een luidspreker van hoge kwaliteit.

Hoewel er veel leuks is aan het oor (1), zijn ze niet perfect. Vanwege hun budgetvriendelijke prijskaartje zijn er enkele beperkingen aan wat ze kunnen bieden.

Op het podium

Het visuele ontwerp is gemakkelijk een van de meest opvallende dingen die je zult zien als je naar de eerste batch hardware van Nothing kijkt. De hele missie van het bedrijf is om technologie terug te brengen naar de oorsprong. Meer focussen op het leveren van geweldige hardware en technologie dan op hoe mooi het eruit ziet, en dat is te zien.

Een transparant ontwerp geeft je een goed beeld van de innerlijke werking van het oor (1), en hoewel het een enigszins aantrekkelijke charme heeft, zijn dit verreweg niet de mooiste oordopjes die je op de markt zult vinden.

Ze werken echter wel goed. De bedieningselementen zijn eenvoudig, net zoals je zou vinden op elk ander paar echte draadloze oordopjes, hoewel ze, net als de meeste op oordopjes gemonteerde bedieningselementen, een beetje vervelend kunnen zijn om mee om te gaan.

Door omhoog en omlaag te vegen, wordt het volume aangepast en door dubbel te tikken wordt de muziek of andere inhoud waarnaar u luistert gepauzeerd en afgespeeld. Je kunt ruisonderdrukking ook in- en uitschakelen en naar een ander nummer gaan, maar dat is het dan ook.

Als je het geluid van je oordopjes echt wilt aanpassen, moet je een zelfstandige app gebruiken. Dit is niet ongebruikelijk in het huidige landschap van oordopjes, dus het is niet echt een dealbreaker. Het zou echter leuk geweest zijn om wat meer controle over de aanpassing van de oordopjes zelf te hebben.

Niet helemaal een toegift

Hoewel er veel leuks is aan het oor (1), zijn ze niet perfect. Vanwege hun budgetvriendelijke prijskaartje zijn er enkele beperkingen aan wat ze kunnen bieden. Een van de grootste kenmerken van de oordopjes is actieve ruisonderdrukking (ANC).

Dit is iets dat duurdere oordopjes zoals Apple's AirPods Pro heeft doen opvallen, en terwijl ANC te zien is in de oordopjes van Nothing, begin je de budgetbeperkingen te voelen wanneer je ze gebruikt.

Onderdrukkend geluid is meestal een belangrijk onderdeel van het gebruik van ANC, veel mensen vertrouwen erop om geluid van buitenaf te blokkeren tijdens het werk of zelfs tijdens het reizen. ANC op het oor (1) werkt, maar het blokkeert niet alles volledig, wat betekent dat je wat doorbloeding krijgt voor echt harde geluiden.

Nogmaals, voor een paar goedkope oordopjes is dit geen ongewoon probleem, en het is fijn om de mogelijkheid te hebben om ten minste een deel van het geluid te onderdrukken wanneer je deze gebruikt.

Image
Image

Ondanks de problemen met het ANC levert Nothing nog steeds een hoogwaardig geluidsontwerp dankzij het werk met Teenage Engineering, een audiobedrijf dat gespecialiseerd is in muzikale hardware. Het was een geweldige keuze om samen te werken met Teenage Engineering, en het begrip van het bedrijf van muziek en wat nodig is om ervan te genieten, wordt duidelijk weergegeven.

Het resultaat van al dit harde werk is een paar betaalbare oordopjes die een warm geluid en perfect passende ruisonderdrukking leveren. Voor de prijs kun je het gewoon niet verslaan.

Gooi de batterijduur tot 34 uur in (zonder ruisonderdrukking aan) en het voelt bijna als een koopje. Laat je niet verwarren door de naam. Niets kan het gordijn opentrekken over hoe irritant complexe technologie is geworden, maar dat betekent niet dat het een ervaring biedt die je zou moeten negeren.

Aanbevolen: