Motorola's nieuwe 6GHz mesh-router kan al uw gadgets aan

Motorola's nieuwe 6GHz mesh-router kan al uw gadgets aan
Motorola's nieuwe 6GHz mesh-router kan al uw gadgets aan
Anonim

Terwijl de meeste consumenten nog steeds fan zijn van Wi-Fi 5-routersystemen, zijn veel bedrijven overgestapt op Wi-Fi 6 en, meer recentelijk, Wi-Fi 6E.

Motorola is zo'n bedrijf dat zojuist details heeft vrijgegeven over het aanstaande Q14 mesh-systeem. Dit is het eerste Wi-Fi 6E-compatibele systeem dat door het bedrijf is vervaardigd, waardoor ze rivalen als Asus, Netgear, Linksys en anderen kunnen inhalen.

Image
Image

Het nieuwste aanbod van het bedrijf maakt een draadloze 6GHz-band mogelijk voor hogere snelheid en tot 160 gelijktijdige draadloze kanalen, wat een aanzienlijke toename betekent van het aantal van uw favoriete gadgets dat op elk moment kan worden aangesloten.

Dit is een tri-bandsysteem, dus er zijn ook 5GHz- en 2,4GHz-banden voor meer veelzijdigheid en nog meer ruimte voor aangesloten apparaten. U kunt bijvoorbeeld al uw smarthome-gadgets aansluiten op de lagere banden, waardoor de 6GHz-band vrijkomt voor veelgebruikte items zoals computers en smart-tv's.

Dit is ook een mesh-systeem - het introductiepakket wordt geleverd met twee knooppunten, die maximaal 3.500 vierkante voet beslaan. Er is ook een combopakket met drie knooppunten, dat tot 5.000 vierkante voet beslaat. Met het systeem kunt u deze nodes overal plaatsen waar u een dekkingsboost nodig heeft.

Image
Image

Elk knooppunt is bedekt met "luxe mesh-stof die elke ruimte verheft", zei Motorola in het persbericht, wat suggereert dat het systeem zou kunnen fungeren als een visueel middelpunt voor het huis.

Het two-pack kost $ 430, en het three-pack is $ 650. Motorola zegt dat ze de komende weken naar verschillende verkooppunten, zoals Best Buy en Amazon, zullen verzenden. Het systeem is nu echter te koop op de Motorola-website.

Correctie 2022-10-10: onjuiste verwijzing naar Minim als het moederbedrijf van Motorola in de laatste alinea verwijderd.

Aanbevolen: