Samsung maakt Galaxy-horloges comfortabeler

Samsung maakt Galaxy-horloges comfortabeler
Samsung maakt Galaxy-horloges comfortabeler
Anonim

Een paar nieuwe Galaxy Watches en een nieuwe set Galaxy Buds zijn onderweg, met aanzienlijke verbeteringen over de hele linie.

Als eerste zijn er de Galaxy Watch5 en Watch5 Pro, beide opnieuw ontworpen om beter om je pols te passen en nauwkeurigere bioactieve metingen te bieden. Het herwerkte oppervlak en de kromming zorgen voor een comfortabelere pasvorm, terwijl het gezicht gebruik maakt van Samsung's eerste scherm van saffierkristalglas. Het bedrijf beweert dat het ook 60% krasbestendiger is.

Image
Image

De Galaxy Watch5 en Watch5 Pro hebben verbeterde sensoren voor een betere gezondheidsmonitoring, en de huidtemperatuur komt op de huidige lijst met biometrie, inclusief uitgebreide slaapregistratie. De twee apparaten kunnen in 30 minuten snel tot 45 procent worden opgeladen en worden geleverd met 1,5 GB RAM en 16 GB interne opslag.

Wat onderscheidt de Galaxy Watch5 Pro? Volgens Samsung zal het een duurzamere titaniumconstructie hebben dan het aluminium frame van de Watch5, plus een nog steviger 45 mm-scherm. Het ondersteunt ook tot 80 uur gebruik (20 uur met GPS ingeschakeld) op een enkele lading.

Samsung kondigde ook Galaxy Buds2 Pro aan, zo'n 15 procent kleiner dan het vorige model, met een verbeterd ergonomisch ontwerp. Samsung belooft minder druk, meer luchtstroom en nul rotatie wanneer de oordopjes in je oren worden geplaatst.

Image
Image

De luidsprekers hebben nu 24-bit Hi-Fi voor een beter geluid en de microfoons hebben een hogere signaal-ruisverhouding (SNR) voor een duidelijkere communicatie. De nieuwe Buds2 Pro ondersteunt ook Dolby Atmos en kan nog steeds tot acht uur meegaan met actieve ruisonderdrukking (ANC) uitgeschakeld (tot 30 met de oplaadcassette). Je krijgt tot vier uur gesprekstijd met ANC uitgeschakeld of 15 uur met de case ook.

De nieuwe Galaxy Buds2 Pro en de Galaxy Watch5 en Watch5 Pro zullen op 26 augustus verkrijgbaar zijn, met de Buds2 Pro vanaf $229. De Watch5 begint bij $ 279 voor Bluetooth en $ 329 voor LTE, terwijl de Watch5 Pro begint bij $ 449 voor Bluetooth en $ 499 voor LTE.

Aanbevolen: