Nieuwe iPad mini heeft geen ondersteuning voor mmWave 5G

Nieuwe iPad mini heeft geen ondersteuning voor mmWave 5G
Nieuwe iPad mini heeft geen ondersteuning voor mmWave 5G
Anonim

Apple's nieuwe iPad mini, die eerder deze week werd aangekondigd, zal geen ondersteuning bieden voor mmWave 5G.

Volgens MacRumors zal het nieuwe iPad-model nog steeds meer algemene 5G-dekking bieden dan andere mobiele iPad Pro-modellen. De mmWave 5G-ondersteuning is momenteel echter alleen beperkt tot de nieuwe iPhone 13-modellen, de volledige iPhone 12-reeks en de 11-inch en 12,9-inch mobiele iPad Pro-modellen.

Image
Image

Het belangrijkste verschil tussen de 5G-compatibiliteit van de zesde generatie iPad mini en mmWave 5G-ondersteuning is dat hij hogere snelheden heeft op kortere afstanden, waardoor hij ideaal is voor drukkere en stedelijke omgevingen. MacRumors merkt op dat ondersteuning voor mmWave 5G momenteel alleen beschikbaar is voor iPhone- en iPad-modellen in de V. S. S.

Ondanks geen mmWave 5G, zal de nieuwe iPad mini nog steeds supersnel zijn, met downloadsnelheden tot 3,5 GB per seconde. Apple beweert dat het een sprong van 40% in CPU-prestaties en tot 80% sprong in GPU-output zal bieden.

Bovendien zei Apple tijdens het evenement op dinsdag dat de prestaties van de neurale motor van het apparaat tot twee keer sneller zouden zijn dan die van de vorige generatie.

Het nieuwe model is zowel van binnen als van buiten volledig opnieuw ontworpen, met een groter 8,3-inch vloeibaar retina-display en een dunner frame.

De camera's zijn ook geüpgraded op de nieuwe iPad mini, met een 12 MP camera aan de achterkant met True Tone-flitser die kan opnemen in 4K en een 12 MP ultrabrede camera aan de voorkant die de populaire Center Stage-functie ondersteunt.

Je kunt de iPad mini nu pre-orderen vanaf $ 499. Het apparaat wordt vanaf 24 september verzonden.

Aanbevolen: