No Man's Sky komt eindelijk naar de Switch

No Man's Sky komt eindelijk naar de Switch
No Man's Sky komt eindelijk naar de Switch
Anonim

Na wat korte plagen en uiteindelijke bevestiging heeft No Man's Sky eindelijk een officiële releasedatum van 7 oktober voor de Nintendo Switch.

Er is veel gedaan met No Man's Sky sinds de eerste (en enigszins matte) release, waarbij spelers (Reizigers) nog meer kunnen verkennen dan de toch al functioneel oneindige melkweg; de game heeft alles gezien, van complete grafische revisies tot tijdlus-shenanigans. Dus natuurlijk waren veel mensen enthousiast toen Hello Games plannen onthulde om de game op de Switch uit te brengen, maar het releasevenster was een beetje vaag. Nou, "vaag" is uit en "precies" is in, aangezien de nieuwste trailer ons een officiële lanceringsdatum geeft.

Image
Image

Door naar de Switch te komen, behoudt No Man's Sky de "go anywhere" hook en voegt het ook "play around" toe, zodat de grenzeloze galactische hijinks niet hoeven te stoppen als je niet in de buurt van een tv of monitor bent. En afgaand op de beelden in de nieuwe trailer, die veel van de nieuwe inhoud van de recente Outlaws-update laat zien, zal deze waarschijnlijk alle uitbreidingen bevatten.

Of de Switch-versie al dan niet tegelijkertijd nieuwe uitbreidingsinhoud zal ontvangen, zoals alle andere platforms, v alt nog te bezien, maar het ziet er veelbelovend uit.

Image
Image

We zullen moeten afwachten hoe de game presteert op Nintendo's hardware - hopelijk goed genoeg om voor sommigen een tweede of mogelijk derde aankoop te rechtvaardigen - maar de trailerbeelden zien er redelijk stabiel uit. Het zal ook interessant zijn om te zien of Hello Games de touchscreen-mogelijkheden van de Switch in de handheld-modus gebruikt voor extra controle-invoeropties.

No Man's Sky zal op 7 oktober digitaal en fysiek beschikbaar zijn voor de Switch. Momenteel is er geen prijsinformatie op de Nintendo-website, maar online retailers zoals BestBuy en GameStop vermelden het momenteel voor $ 59,99.

Aanbevolen: