Hoe maandagavond voetbal livestream te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe maandagavond voetbal livestream te bekijken
Hoe maandagavond voetbal livestream te bekijken
Anonim

Gebruikers hebben verschillende streamingopties als ze Monday Night Football onderweg willen bekijken, inclusief de officiële website en app van ESPN. Veel streamingdiensten bevatten ook ESPN, wat een uitstekende optie is voor snoersnijders.

Bekijk onze gidsen voor Sunday Night Football en Thursday Night Football voor meer informatie over die games.

Monday Night Football Details

Seizoen begint: donderdag 8 september 2022

Eerste maandagavond voetbalwedstrijd: maandag 12 september 2022

Tijd: 20:15 uur EST

Channel: ESPN/ABC

Stream: bekijk ESPN, ESPN-app voor iOS of Android

Hoe de officiële ESPN Monday Night Football Livestream te bekijken

ESPN heeft het exclusieve recht om Monday Night Football uit te zenden en te streamen. Dat betekent dat als je een abonnement hebt bij een in aanmerking komende kabel- of satelliettelevisieaanbieder, je een officiële stream van elke Monday Night Football-wedstrijd rechtstreeks op je computer kunt bekijken.

Om Monday Night Football online te bekijken:

  1. Gebruik uw favoriete webbrowser om naar espn.com/watch. te navigeren

    Image
    Image
  2. Selecteer een livestream en selecteer vervolgens uw kabel- of satellietprovider in de lijst.

    Image
    Image
  3. Volg de aanwijzingen om in te loggen bij uw kabel- of satellietprovider.
  4. Ga op de wedstrijddag terug naar espn.com/watch en selecteer de Monday Night Football-wedstrijd om deze live te bekijken.

Dit proces is eenvoudig als uw televisieprovider dezelfde is als uw internetprovider, omdat het systeem uw verbinding automatisch kan valideren. Als je niet thuis bent of aparte internet- en televisieaanbieders hebt, noteer dan de gebruikersnaam en het wachtwoord voor je kabel- of satelliettelevisie-account zodat je je kunt aanmelden.

Zodra je je kabel- of satellietinformatie op de ESPN-website hebt gevalideerd, kun je live of eerder opgenomen video bekijken, met uitzondering van inhoud die exclusief is voor ESPN+.

Als je niet op je thuisnetwerk zit, moet je handmatig inloggen.

Live Stream ESPN Monday Night Football op je telefoon

Behalve dat je Monday Night Football rechtstreeks vanaf de Watch ESPN-website kunt streamen, heeft ESPN ook een mobiele app waarmee je games kunt bekijken op je telefoon, tablet en andere compatibele apparaten.

Net als de ESPN-website vereist de ESPN-app een geldig abonnement op kabel- of satelliettelevisie als je premium content wilt bekijken.

Om Monday Night Football te streamen via de ESPN-app:

  1. Download de iOS ESPN: Live Sports and Scores-app of download de Android ESPN-app.
  2. Tik op Instellingen (tandwielpictogram).
  3. Tik op TV-aanbieder.
  4. Als uw internet- en tv-providers hetzelfde zijn, tikt u op Toestaan om ESPN automatisch toegang te geven tot uw tv-abonnement.

    Image
    Image
  5. Als je een andere tv-aanbieder hebt, selecteer deze dan in de lijst en meld je handmatig aan.
  6. Zodra je bent ingelogd, selecteer je Monday Night Football op het tabblad Kijken om de wedstrijd live op je apparaat te bekijken.

Stream maandagavondvoetbal met een tv-streamingservice

Aangezien ESPN het enige bedrijf is dat geautoriseerd is om Monday Night Football uit te zenden of te streamen, is de enige officiële manier om Monday Night Football online te bekijken via ESPN.

Als je een snoersnijder bent zonder een geldig abonnement op kabel- of satelliettelevisie, kun je je abonneren op een live televisiestreamingservice die ESPN omvat.

Welke televisiestreamingdiensten omvatten ESPN?

Veel verschillende bedrijven bieden live tv-streams, maar ze bevatten niet altijd ESPN. Hier zijn enkele opties om naar te kijken als je bereid bent te betalen om ESPN te streamen voor Monday Night Football:

  • Sling TV: alle drie de abonnementen bevatten ESPN. Als je vooral geïnteresseerd bent in ESPN, ga dan voor Sling Orange, dat is de goedkoopste optie. Dit is het goedkoopste streamingplan van alle services die ESPN bevatten.
  • DirecTV Stream (voorheen AT&T TV NOW): elk abonnement bevat ESPN, dus het is veilig om met het Essentials-abonnement te gaan, wat de goedkoopste optie is.
  • Hulu met Live TV: het basisabonnement is inclusief ESPN.
  • YouTube TV: het basispakket bevat ESPN.
  • FuboTV: Alle FuboTV-abonnementen bevatten ESPN, inclusief het Starter-abonnement, dat de goedkoopste optie is. FuboTV biedt een gratis proefperiode van zeven dagen, zodat u kunt zien of de service u bev alt voordat u zich vastlegt.

Aanbevolen: