Hoe de BET Awards livestream te bekijken (2023)

Inhoudsopgave:

Hoe de BET Awards livestream te bekijken (2023)
Hoe de BET Awards livestream te bekijken (2023)
Anonim

Elk jaar looft BET (Black Entertainment Television) de BET Awards uit om "Afro-Amerikanen en andere Amerikaanse minderheden in muziek, acteren, sport en andere vormen van entertainment in het afgelopen jaar te vieren", aldus de zender. Of je nu afstemt op de gastheer, de sterren of de muziekuitvoeringen, het is een geweldige avond. Hier leest u hoe u de BET Awards live kunt streamen.

2023 Evenementdetails

Datum: TBA

Tijd: TBA

Locatie: TBA

Host: TBA

Kanaal: INZET

Stream het op: BET-website, BET Now-app, Paramount+, andere streamingdiensten zoals DirecTV Stream, Sling, enz.

Image
Image

Hoe de BET Awards livestream te bekijken

Er zijn een aantal manieren om de BET Awards live te bekijken. Of je nu een snoersnijder bent of je tv met traditionele kabel koopt, je hebt opties.

Als je je abonneert op traditionele kabel en BET krijgt als onderdeel van je kabelpakket, ben je klaar om te gaan. U hoeft niets te streamen. Ga gewoon op het juiste moment naar BET en je kunt de BET Awards bekijken.

Bekijk de BET Awards op de BET-website

BET streamt live de BET Awards vanaf haar website. Dit is uw beste kans om de awards gratis te bekijken. Dat komt omdat je voor deze optie geen abonnement op een andere streamingdienst of app hoeft te hebben (alle andere opties op deze lijst wel).

Richt uw webbrowser op de BET-site wanneer de prijzen beginnen, klik op de Live TV link in de bovenhoek, en u zult de BET streamen Awards live.

Bekijk de BET Awards op streaming tv-diensten

Als je niet geabonneerd bent op de traditionele kabel, maar wel tv krijgt van een van de streaming tv-diensten, zou je de BET Awards daar live moeten kunnen bekijken. De soorten streamingdiensten die BET aanbieden omvatten (maar zijn niet beperkt tot):

  • DirecTV Stream: voorheen bekend als AT&T TV Nu is dit de kabelvervanging van AT&T. Het levert lokale uitzendnetwerkkanalen, standaard kabelfavorieten (inclusief BET) en premium-opties. INZET zit in het basispakket.
  • Hulu + Live TV: dit combineert live-uitzendingen en kabelkanalen met het on-demand bekijken van oude shows, nieuwe shows die onlangs zijn uitgezonden en Hulu-originelen zoals The Handmaid's Tale.
  • Sling TV: een van de originele tv-streamingservices, Sling biedt BET als onderdeel van het basispakket.
  • YouTube TV: YouTube TV geeft je toegang tot alle YouTube-video's, plus premium content van YouTube-creators, originele series en live tv- en kabelkanalen. BET maakt deel uit van het standaardpakket, dus u zult geen problemen ondervinden bij het kijken naar de Awards.

Als u zich abonneert op een van deze diensten, controleer dan of BET deel uitmaakt van uw pakket en, zo niet, of u het kunt toevoegen. Als je het hebt, start je gewoon je app en ga je INZETTEN op de dag en het tijdstip van de awards.

Bekijk de BET Awards in de BET Now-app

Je kunt de BET Awards ook bekijken via de BET Now-app, die beschikbaar is voor:

Als je de BET Awards liever op een van die apparaten bekijkt, download dan de app voor je apparaat en installeer deze. Houd er echter rekening mee dat u mogelijk moet bewijzen dat u zich abonneert op BET via een kabelbedrijf of streaming-tv-provider (zoals degene die in het laatste gedeelte worden vermeld).

Log in op je kabel- of streamingaccount vanuit de BET Now-app (er verschijnt een prompt op het scherm) en als je account geldig is, kun je meteen beginnen met kijken.

Bottom Line

Als je niet geabonneerd bent op kabel of een van de andere streaming tv-diensten, maar wel op Paramount+, zou je de BET Awards daar live moeten kunnen zien. In het verleden heeft CBS All Access - het op abonnementen gebaseerde platform van het netwerk voor het streamen van originele en exclusieve inhoud die sindsdien Paramount+ is geworden - de BET Awards aangeboden en hetzelfde zou dit jaar moeten gelden.

BET Awards Red Carpet Pre-Show Live Stream

Als de outfits en mode en de glamour van de rode loper je favoriete ding zijn over prijsuitreikingen, zullen de BET Awards niet teleurstellen. De BET-website streamt de pre-show van de rode loper drie uur voor het officiële begin van de prijsuitreiking.

Aanbevolen: