Windows 11 is nu beschikbaar voor sommige gebruikers

Windows 11 is nu beschikbaar voor sommige gebruikers
Windows 11 is nu beschikbaar voor sommige gebruikers
Anonim

Microsoft heeft officieel Windows 11 uitgebracht en het zal beschikbaar zijn via een gespreide uitrol.

Op dinsdag begon Microsoft met het uitrollen van de release van Windows 11, te beginnen met computers met Windows 10 en computers met een vooraf geladen versie van Windows. Microsoft zegt dat gebruikers in de komende maanden op de hoogte zullen worden gesteld van hun geschiktheid en het streven is om de uitrol ergens medio 2022 te voltooien.

Image
Image

Windows 11 introduceert een aantal wijzigingen in het kernbesturingssysteem van Microsoft, waaronder een nieuw Startmenu en een paar andere opmerkelijke interfacewijzigingen. Het is niet zo'n grote upgrade als Windows 10 toen het voor het eerst werd uitgebracht, maar Microsoft wil verschillende nieuwe tools en functies bieden die gericht zijn op betere multitasking, ondersteuning voor Android-apps en een soepelere integratie met Microsoft Teams.

Gebruikers kunnen de compatibiliteit van hun systeem met Windows 11 controleren op de Microsoft-website. U kunt ook de volledige vereisten voor Windows 11 bekijken om te zien hoe uw systeem het doet, maar het is belangrijk op te merken dat u Trusted Platform Module versie 2.0 op uw systeem moet hebben geïnstalleerd om het te kunnen installeren. Je hebt ook een grafische kaart nodig met ondersteuning voor DirectX 12 of hoger.

Image
Image

Windows 11 wordt ook vooraf geladen op nieuwe Windows-laptops, inclusief de nieuwste Surface-laptops van Microsoft.

Aanbevolen: