LucidSound's nieuwe gaming-koptelefoon is volledig handsfree

LucidSound's nieuwe gaming-koptelefoon is volledig handsfree
LucidSound's nieuwe gaming-koptelefoon is volledig handsfree
Anonim

Gaming-hoofdtelefoons zijn uitgegroeid van een niche-industrie tot iets meer, dankzij toegevoegde functies en specificaties die de hele ervaring echt verbeteren.

LucidSound loopt al jaren voorop in deze aanklacht en ze hebben zojuist een nieuwe koptelefoon aangekondigd voor hun steeds groter wordende stal. De LS100X draadloze gamingheadset is ontworpen voor Xbox Series X|S- en pc-spelers, maar kan goed worden geïntegreerd met mobiele apparaten en andere gameconsoles.

Image
Image

Wat is de functieset? De LS100X bevat een geavanceerde batterij die tot 130 uur meegaat met een Bluetooth-verbinding en tot 72 uur bij gebruik met een draadloze USB-adapter. De meeste gamingheadsets gaan 30 tot 40 uur mee per oplaadbeurt, dus dit is behoorlijk groot nieuws voor marathon- of competitieve gamers.

Deze hoofdtelefoon heeft ook een speciale gamemodus die een lage latentie en minder interferentie biedt, zelfs in drukke omgevingen met veel concurrerende draadloze signalen. Schakelen tussen modi en verbindingstypen (Wi-Fi en Bluetooth) wordt bereikt door gewoon op een knop aan de zijkant te drukken.

Over knoppen aan de zijkant gesproken, elke oorschelp biedt plaats aan verschillende audiobedieningen, zodat gebruikers de instellingen direct kunnen aanpassen. Er is ook een systeem met twee microfoons, compleet met microfoonmonitoring, voor aanmoediging of vriendelijke prullenbak tijdens het spel.

Image
Image

Deze microfoons ondersteunen ook spraakbediening, zodat je de verschillende parameters kunt bedienen met gesproken aanwijzingen in plaats van tijdens een intens gevecht met de oorschelpen te spelen. Wat geluid betreft, er zijn meerdere EQ-modi en Xbox- en pc-gamers hebben toegang tot Windows Sonic voor ruimtelijke audio.

De LS100X is redelijk budgetvriendelijk, voor $ 100, en is nu verkrijgbaar via LucidSound.

Aanbevolen: