Klipsch lanceert T5 II handsfree oordopjes

Klipsch lanceert T5 II handsfree oordopjes
Klipsch lanceert T5 II handsfree oordopjes
Anonim

Klipsch heeft maandag zijn nieuwe T5 II draadloze oordopjes aangekondigd, die beide de eerste oordopjes van het bedrijf zijn met actieve ruisonderdrukking (ANC) en handsfree bewegingscontrole via hoofdbewegingen.

Het T5 II-model biedt veel van wat je zou verwachten van een eersteklas oordopjes: draadloze Bluetooth-connectiviteit, actieve ruisonderdrukking, zweet- en waterbestendigheid, enzovoort. De handsfree bewegingsbediening, waarmee je bijvoorbeeld inkomende oproepen kunt aannemen of weigeren door je hoofd te bewegen, zijn echter een beetje een verrassing.

Image
Image

Volgens de beschrijving van Klipsch komen veel van de opvallende kenmerken van de T5 II voort uit de integratie met een Bragi-besturingssysteem. Bragi's besturingssysteem (ingebouwd in de hoofdtelefoon) biedt een automatisch ruisschild dat u beschermt tegen onverwachte harde geluiden, en u tevens voorziet van snelkoppelingsconfiguraties, equalizeraanpassing en meer. Met de handsfree bewegingsbedieningen kunt u acties uitvoeren zoals knikken om een oproep aan te nemen, uw hoofd schudden om een oproep te weigeren of een audiotrack overslaan, enz.

Image
Image

Om het pakket af te ronden, bieden de Klipsch T5 II-oordopjes tot zeven uur (vijf met ANC) batterijduur, plus nog eens 21 uur (15 met ANC) bij gebruik van de oplaadcassette. De oordopjes gebruiken Dirac HD Sound voor verbeterd ruimtelijk geluid, vocale helderheid en basgetrouwheid. Al deze functies, plus de handsfree bediening, zouden van de T5 II-oordopjes een goede concurrent kunnen maken voor Apple's AirPods Pro.

De nieuwe Klipsch T5II-oordopjes zijn nu verkrijgbaar voor $ 299 in zowel de officiële Klipsch-winkel als Amazon. Er is ook een mooie McLaren-versie van de oordopjes voor $ 339.

Aanbevolen: