Alexa gaat handsfree op je mobiele telefoon

Alexa gaat handsfree op je mobiele telefoon
Alexa gaat handsfree op je mobiele telefoon
Anonim

Interactie met de digitale assistent van Amazon op je smartphone is nu nog eenvoudiger (en veiliger) geworden.

Image
Image

Amazon heeft een nieuwe handsfree-optie toegevoegd voor interactie met zijn digitale assistent, Alexa, op je smartphone. Ingesteld om te werken op iOS of Android, kun je nu - met je telefoon ontgrendeld en de Alexa-app ingeschakeld - Alexa gebruiken zonder op de blauwe knop op het scherm te tikken.

Hoe dit helpt: Er zijn veel situaties waarin je thuis niet bij je Echo-apparaat bent en een snelle Alexa-query of -verzoek wilt uitvoeren. Apple's Siri, Google Assistant en Samsung Bixby maken dit soort interactie mogelijk (op verschillende platforms natuurlijk), waardoor ze handig zijn in de auto of onderweg. Nu kunnen Amazon-gebruikers dezelfde leuke actie krijgen.

Enkele kanttekeningen: Zoals TechCrunch opmerkt, is de nieuwe functie nog niet alles. Je moet de Alexa-app nog steeds starten vanaf een ontgrendelde telefoon. Het is mogelijk dat je dat kunt doen via de ingebouwde digitale Assistent (Siri, Bixby of Google Assistent), maar zodra de app is gestart, zou je klaar moeten zijn om te gaan.

Amazon zegt: "Zodra het wake-word is gedetecteerd, verschijnt er een geanimeerde blauwe balk onder aan het scherm, wat aangeeft dat Alexa je verzoek naar de cloud streamt, " een vertegenwoordiger van Amazon vertelde ons via e-mail.

Bottom line: wanneer je je Alexa-app bijwerkt naar de nieuwste versie, heb je de mogelijkheid om de handsfree-optie in te schakelen. Als dat niet verschijnt, kun je proberen de platformonafhankelijke instructies van Amazon te gebruiken. Het is ook mogelijk dat de functie nog niet voor u is uitgerold.

Aanbevolen: