De 7 beste mobiele telefoonabonnementen voor gezinnen van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste mobiele telefoonabonnementen voor gezinnen van 2022
De 7 beste mobiele telefoonabonnementen voor gezinnen van 2022
Anonim

Onze topkeuzes

Beste algemeen: T-Mobile Magenta

"Onbeperkte data, streaming video voordelen, en speciale aanbiedingen en kortingen elke dinsdag."

Beste waarde: Cricket Wireless Unlimited 2-abonnement

"Uitstekende waarde met een landelijk netwerk dat meelift op het 4G LTE-netwerk van AT&T."

Beste prepaid: Metro door T-Mobile

"Uitstekende deal voor klanten die vooraf willen betalen voor hun mobiele service."

Beste dekking: Verizon Wireless Unlimited-abonnementen

Het zal moeilijk zijn om een beter aanbod te vinden, omdat Verizon een solide LTE-netwerk heeft en tal van andere voordelen, zoals een Disney+-lidmaatschap.

Beste voor twee personen: Boost Mobile

"Biedt een landelijk dekkend 5G-netwerk zonder jaarlijkse servicecontracten."

Beste voor kosten: Ting

"Hiermee kunt u een tariefplan aanpassen dat specifiek is afgestemd op uw behoeften."

Best International: Google Fi

"Flexibel abonnement kost $ 10 per 1 GB in meer dan 200 landen bij internationale reizen."

De beste mobiele abonnementen voor het gezin houden het gezin altijd verbonden. Het kan wat onderzoek vergen om het mobiele telefoonabonnement te vinden dat perfect is voor uw gezin. Elk gezin heeft andere behoeften. Weten wat uw topprioriteit is als het gaat om dekking, is de sleutel tot het vinden van het perfecte gezinsabonnement van elke provider. Als er senioren zijn die u overweegt toe te voegen aan uw abonnement, kijk dan eerst naar de beste mobiele abonnementen voor senioren.

Als je eenmaal hebt besloten welke behoeften belangrijk zijn, is het tijd om naar de verschillende vervoerders te kijken. T-Mobile Magenta is perfect voor elk gezin dat een groot aantal video's streamt. Naast het uitgebreide aantal deals dat het jaarlijks uitvoert, biedt T-Mobile onbeperkte gegevens binnen zijn gezinsabonnement. Als je gezin strikt Androids gebruikt en graag reist, kijk dan eens naar Google Fi. Deze provider rekent $ 10 per 1 GB in het buitenland.

Het beste gezinsabonnement voor mobiele telefoons ziet er voor elk gezin anders uit, maar er is er een die aan uw behoeften voldoet.

Beste algemeen: T-Mobile Magenta

Image
Image

Met zijn toonaangevende onbeperkte data-abonnement, internationale reizen, sms'en tijdens de vlucht en geen belastingen of toeslagen op uw rekening, bieden de T-Mobile Magenta-abonnementen (voorheen T-Mobile One) de beste keuze voor gezinnen.

Vanaf $ 120 voor drie lijnen, maakt de lange lijst met voordelen van T-Mobile het moeilijk om te laten liggen, hoewel de dekking van T-Mobile in uw regio zeker een factor zal spelen. Als het goed is, ontvang je onbeperkte SD-streaming met de optie om tegen betaling te upgraden naar HD, onbeperkte mobiele hotspot-gegevens en onbeperkt wifi tijdens de vlucht op alle Gogo-compatibele vluchten. Het toevoegen van een tablet of wearable (denk aan Apple Watch) kost $ 20 extra, wat precies in lijn is met de rest van de branche.

Als je elke dinsdag video-voordelen en speciale aanbiedingen en kortingen wilt met de downloadbare T-Mobile Tuesday-app op iOS en Android, roept het T-Mobile Magenta-abonnement je naam.

Als je op zoek bent naar een nog robuustere optie, gaat het Magenta MAX-abonnement van T-Mobile nog een stapje verder met onbeperkte premium data, een extra Netflix-scherm, 40 GB supersnelle mobiele hotspot-data, tot 4K UHD-streaming en meer. Magenta MAX kost $ 185 per maand voor drie lijnen.

Maak uzelf vertrouwd met wat mobiele abonnementen zijn als u niet zeker weet hoe ze werken.

Beste waarde: Cricket Wireless Unlimited-abonnement

Image
Image

Cricket Wireless biedt uitstekende waarde met een landelijk 5G-netwerk. Cricket's Unlimited Plan biedt een uitstekend tarief en doet dat zonder jaarcontracten. Bovendien zijn belastingen inbegrepen in het maandtarief. Het aanbieden van vier lijnen onbeperkte data voor $ 100 per maand is een enorme waarde en enorm goedkoper dan vergelijkbare gezinsabonnementen die worden aangeboden door de vier grote providers van het land.

Als voordelige aanbieding is het verschil opmerkelijk, aangezien de datasnelheden beperkt zijn tot 8 Mbps, hoewel die beperking afneemt als u kiest voor goedkopere data-abonnementen die beschikbaar zijn in buckets van 5 GB en 10 GB, die hogere snelheden bieden vanwege tot hun beperkter gebruik. De lagere tariefplannen bieden onbeperkt sms'en naar 37 landen wereldwijd vanuit de V. S.

Wilt u geld besparen? Bekijk onze keuzes voor de beste goedkope mobiele abonnementen.

Beste prepaid: Metro door T-Mobile

Image
Image

Meeliften op moedernetwerk T-Mobile voor landelijke 5G-dekking, Metro by T-Mobile is een uitstekende deal voor klanten die vooraf willen betalen voor hun mobiele telefoonservice. Beginnend rond $ 80 voor twee lijnen, toont Metro by T-Mobile echt zijn prepaid-karbonades zodra je vier lijnen bereikt voor $ 120, inclusief onbeperkte data, 100 GB Google One-cloudopslag, 15 GB hotspot-gegevens, een Amazon Prime-lidmaatschap en videostreams tot 480p.

Met een totaalbedrag van ongeveer $ 30 per regel, hebben alle vier de gebruikers de mogelijkheid om miljoenen nummers te streamen, te delen op sociale media en hun favoriete programma's te bekijken, allemaal zonder een beat over te slaan.

Een ander hoogtepunt is dat belastingen en toeslagen al zijn inbegrepen, waardoor uw prijs van $ 120 precies $ 120 is, dus het is gemakkelijk om elke maand te budgetteren. Uiteindelijk zijn er als prepaidlijn geen maandelijkse afbetalingsplannen voor apparatuur, dus als u een telefoon koopt, moet u dit vooraf doen tegen de volledige prijs, wat snel kan oplopen als u het nieuwste en beste wilt (hoewel u uw eigen compatibele apparaat kunt meenemen op geen extra kosten).

Voor meer van dit soort opties, bekijk onze verzameling van de beste prepaid mobiele abonnementen.

Beste dekking: Verizon Wireless Unlimited-abonnementen

Image
Image

Als het gaat om marketing van kust tot kust, doet niemand het beter dan Verizon, en het heeft de trofeeënplank om het te bewijzen. De concurrerende tariefplannen van Verizon bieden twee sets prijzen, waarbij de ene set iets meer voordelen biedt dan de andere.

Het 5G Start-abonnement biedt vier lijnen voor elk $ 35, terwijl het streamen van video naar dvd-kwaliteit met 480p op zowel smartphones als tablets wordt verkleind. De hogere niveaus, 5G Play More en 5G Do More, stijgen in prijs naar $ 45 per lijn voor vier lijnen voor een totaal van $ 180 per maand, waarmee je 720p videostreaming op smartphones krijgt. Er is ook een 5G Get More-abonnement voor $ 55 per lijn voor vier lijnen dat nog meer voordelen toevoegt.

Ongeacht welk abonnement je kiest, het zal moeilijk zijn om een beter aanbod te vinden, omdat Verizon een solide LTE-netwerk heeft en tal van andere voordelen, zoals een Disney+-lidmaatschap.

Beste voor twee personen: Boost Mobile

Image
Image

Niet elk 'gezin' is een gezin van vier personen, dus stellen die zich willen aansluiten bij plannen of lagere prijzen willen, moeten naar Boost Mobile neigen voor een geweldige aanbieding. Boost's tarief van $ 60 per maand ($ 100 voor twee lijnen) biedt onbeperkt bellen en sms'en met 35 GB LTE-gegevens, naast HD-streaming video en 30 GB mobiele hotspot per maand. De HD-mogelijkheid verhoogt de kwaliteit tot 1080p, muziek tot 1,5 Mbps en gamestreams met 8 Mbps.

Boost biedt een landelijk dekkend 5G-netwerk zonder jaarlijkse servicecontracten (en belastingen en toeslagen zijn inbegrepen), dus je kunt elke maand rekenen op een vast tarief. Daarnaast kun je extra's gebruiken zoals internationale roaming en BoostTV voor live-programmering.

Beste voor kosten: Ting

Image
Image

Ting is een draadloze serviceprovider waarmee u een tariefplan kunt aanpassen dat specifiek is afgestemd op uw behoeften. Tarieven kunnen variëren, maar de kosten laag houden is gemakkelijk als uw gebruik beperkt is (de tarieven van Ting verslaan een van de vier grote luchtvaartmaatschappijen met een ruime marge).

Het Flex-abonnement kost $ 10 per maand per lijn en je beta alt $ 5 per GB aan data die je gebruikt. Het Set 5-abonnement kost $ 25 per maand per lijn en omvat 5 GB LTE/5G-gegevens en onbeperkt bellen en sms'en. Het Set 12-abonnement kost $ 35 per maand en omvat 12 GB LTE/5G-gegevens en onbeperkt bellen en sms'en. Er zijn ook Unlimited en Unlimited Pro abonnementen die beginnen bij $45 per maand per regel.

Ting werkt op drie grote Amerikaanse mobiele netwerken en biedt de nieuwste apparaten die direct of voor een maandelijks bedrag kunnen worden gekocht.

Beste internationaal: Google Fi

Image
Image

Ondersteund door de Google-naam, biedt Google Fi uitzonderlijke prijzen als u van plan bent om nogal wat naar het buitenland te reizen. Om met de basis te beginnen, in het flexibele abonnement, is onbeperkt bellen en sms'en voor twee $ 35 per maand ($ 18 per lijn) plus $ 10 per GB aan gebruikte data. Aan het einde van de maand worden je gegevens gefactureerd.

Het Google Fi Unlimited Plus-abonnement biedt onbeperkt bellen, sms'en en datagebruik (hoge snelheid tot 22 GB en daarna vertraagd) voor slechts $ 60 per stuk voor twee lijnen ($ 120 in totaal) of $ 45 per stuk voor vier of meer lijnen ($ 160 per maand voor vier personen). Je kunt ook gratis bellen naar 50 landen en profiteren van tethering via mobiele hotspots.

Het nieuws wordt nog beter als je naar het buitenland reist. Google Fi rekent slechts $ 10 per 1 GB in meer dan 200 landen wanneer u internationaal reist in het flexibele abonnement. Dat is verreweg een van de beste tarieven die er zijn, en hoewel je een beetje stukje werk moet doen om een gezinsabonnement op te zetten, is het internationale roamingtarief moeilijk te missen.

In de Unlimited Plus-laag krijg je gratis high-speed data op meer dan 200 bestemmingen.

Als je nog steeds niet zeker weet wat je moet kiezen, bekijk dan onze lijst met de beste mobiele abonnementen van het jaar.

Aanbevolen: