De 8 beste mobiele telefoonabonnementen van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste mobiele telefoonabonnementen van 2022
De 8 beste mobiele telefoonabonnementen van 2022
Anonim

The Rundown

Beste voor gebruikers van zware data: T-Mobile

"Geen betere keuze voor gebruikers met veel data dan T-Mobile's Magenta (voorheen T-Mobile One) abonnement en zijn uitstekende functieset."

Beste snelle gegevens: Verizon Wireless

"De combinatie van dekking, snelheid en betrouwbaarheid maakt het de extra maandelijkse kosten zeker waard."

Beste gezinsabonnement: T-Mobile

"Een groot aantal functies en extra's die het over de hele linie de beste waarde maken."

Beste prepaid: Metro door T-Mobile

"Beschikt over een landelijk dekkend LTE-netwerk met hoge downloadsnelheden."

Beste voor internationale reizigers: T-Mobile

"Blinkt uit in internationale dekking."

Best Unlimited: Google Fi

"Geweldig compromis als u op zoek bent naar krachtige gebruikers en mensen die niet willen betalen voor 6 GB die ze niet zullen gebruiken."

Best No Contract: Cricket Wireless

"Een solide optie voor diegenen die willen sparen zonder gebonden te zijn aan een contract."

Beste voor kinderen: Tracfone

"Een eenvoudige manier om het gebruik van kinderen onder controle te houden."

Het beste mobiele abonnement voor jou zal je telefoonervaring verbeteren en je portemonnee redden van forse overschrijdingskosten. De eerste stap bij het kiezen van uw serviceprovider is beslissen of het een individueel of gezinsabonnement wordt. Vervolgens moet je inschatten hoeveel data je nodig hebt en welk apparaat je wilt aansluiten op je contract of contractloos programma. Overweeg om te upgraden naar een 5G-telefoon als uw nieuwe dekking dit toelaat. Ten slotte kan internationaal reizen een rol spelen in uw plan als u uw netwerk in het buitenland wilt gebruiken.

Zodra je je factoren hebt bepaald, is het tijd om je planopties te bekijken. Bedrijven zoals Google Fi zijn geweldig voor bepaalde Android-gebruikers, terwijl actieve iPhone-gebruikers T-Mobile misschien verkiezen voor zowel individuele als gezinsabonnementen. Geen schrik hebben; wat je behoeften ook zijn, het beste mobiele abonnement is er voor jou!

Beste voor gebruikers van zware data: T-Mobile

Image
Image

Voor gebruikers van zware data is er geen betere keuze dan het Magenta-abonnement van T-Mobile (voorheen T-Mobile One) en zijn uitstekende functieset.

Vanaf $ 120 voor drie telefoonlijnen of $ 70 voor één lijn, ontvangen T-Mobile Magenta-klanten onbeperkte 5G- en 4G LTE-gegevens voor elke lijn, samen met mobiele hotspot-gegevens met 5 GB hogesnelheidsgegevens en vervolgens onbeperkt gegevens bij lagere snelheden.

HD-streaming is standaard in het Magenta MAX-abonnement ($ 85 per regel), maar u kunt uw Magenta-abonnement tegen een kleine meerprijs upgraden van SD naar HD. Die meerprijs is handig, aangezien het Magenta-abonnement van T-Mobile nu een gratis Netflix-abonnement op één scherm bevat voor abonnementen met twee of meer lijnen.

Voeg onbeperkt internationale sms'jes toe, sms'jes tijdens de vlucht op Gogo-enabled vluchten en T-Mobile Tuesdays, die vol zitten met gratis dingen en geweldige aanbiedingen zoals kortingen op Shell-benzine of gratis koffie bij Dunkin Donuts, en jij hebben het moeilijk om een beter onbeperkt abonnement te vinden bij elke provider.

Beste snelle gegevens: Verizon Wireless

Image
Image

Als u op zoek bent naar de beste landelijke dekking, is Verizon de gemakkelijke keuze. De onbeperkte abonnementen van het bedrijf beginnen bij $ 140 voor vier lijnen ($ 180 voor twee aanbiedingen met een hoger niveau en $ 220 voor het hoogste niveau) en $ 70 voor één lijn ($ 80 voor de hogere niveaus en $ 90 voor de hoogste).

Met vier sets tariefplannen, maken de hogere kosten van Verizon het minder een budgetvriendelijke optie, hoewel elk plan entertainmentvoordelen heeft. Het 5G Start-abonnement van $ 35 per maand (voor vier lijnen) levert bijvoorbeeld zes maanden gratis Disney +, Apple Arcade of Google Play Pass en Apple Music op. Het 5G Play More-abonnement van $ 45 per maand omvat Disney+, Hulu en ESPN+, samen met uw keuze voor Apple Arcade of Google Play Pass. Het biedt slechts zes maanden Apple-muziek. De hogere abonnementen hebben nog meer entertainmentvoordelen.

Verizon biedt een landelijk 5G-netwerk dat consequent dekkings- en snelheidsprijzen wint. Uiteindelijk maakt Verizon's mix van dekking, snelheid, voordelen en betrouwbaarheid het de extra maandelijkse kosten zeker waard.

Beste gezinsabonnement: T-Mobile

Image
Image

Met nog een tandje bijsteken, is het familieplan van T-Mobile moeilijk te verslaan met een hele reeks functies en extra's die het over de hele linie de beste waarde maken.

De meest populaire optie (Magenta MAX) is het drieregelige abonnement van $ 140, met die prijs al inclusief belastingen en toeslagen (na AutoPay-korting). Voeg daar onbeperkt bellen, sms'en en data aan toe naast 40 GB mobiele hotspotdata, 480p dvd-kwaliteit streaming en gratis Netflix voor twee schermen, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom klanten massaal naar het netwerk van T-Mobile trekken.

Onbeperkt bellen in Mexico en Canada naast 5 GB gratis data en sms'en tijdens de vlucht op vluchten met Gogo zijn andere aantrekkelijke functies.

T-Mobile's recente introductie om klanten te laten upgraden naar een nieuwe iPhone na 12 eenmalige betalingstermijnen voor apparatuur, stelt klanten in staat om bij elke jaarlijkse release nieuwe apparaten te kopen.

Wil je wat andere opties bekijken? Bekijk onze gids voor de beste mobiele abonnementen voor het gezin.

Beste prepaid: Metro door T-Mobile

Image
Image

Als het gaat om prepaid-service, is Metro by T-Mobile (voorheen MetroPCS) de koning van de heuvel. Vanaf $ 30 voor een individuele lijn of $ 150 voor een gezin van vier, heeft Metro by T-Mobile plannen die vrijwel elk budget dekken.

Meeliften op het netwerk van moederbedrijf T-Mobile, Metro by T-Mobile beschikt over een landelijk LTE-netwerk met hoge downloadsnelheden. Het ideale abonnement voor de meeste prepaidklanten is misschien wel het $ 40 5 GB LTE-gegevensabonnement van het bedrijf, dat onbeperkte muziekstreaming toevoegt van meer dan 40 muziek-apps die niet ten koste gaan van uw maandelijkse datalimiet.

Klanten kunnen 10 dollar ($50 totaal) naar het noorden springen en onbeperkt LTE-gegevens toevoegen (met toegang tot het 5G-netwerk van T‑Mobile) en 5 GB hotspotgegevens, of nog eens $ 10 ($60 totaal) toevoegen voor een 15 GB mobiele hotspot en een Amazon Prime-lidmaatschap.

Als prepaid-provider biedt Metro by T-Mobile een uitgebreide reeks smartphones, waaronder de nieuwste van Apple en Samsung, maar vereist een volledige aankoop. U kunt ook uw eigen SIM-compatibele apparaat meenemen naar het netwerk.

Heb je meer hulp nodig bij het vinden van wat je zoekt? Lees ons artikel over de beste prepaid mobiele abonnementen.

Beste voor internationale reizigers: T-Mobile

Image
Image

De T-Mobile Magenta-tariefplannen bevatten een groot aantal functies, waaronder gratis Netflix en onbeperkte data, maar blinken ook uit in internationale dekking.

Het aanbod van T-Mobile v alt meteen op met gratis sms'en plus onbeperkt data met 3G-snelheden (256 Kbps) in meer dan 210 landen en bestemmingen.

Reizen naar Mexico en Canada biedt iets anders, want T-Mobile voegt onbeperkt bellen, sms'en en 5 GB aan supersnelle data toe. Voor iets snellers elders in de wereld biedt T-Mobile een internationale pas met 512 MB hogesnelheidsdata voor een extra $ 5 per dag.

Terwijl je op weg bent naar je bestemming, kunnen T-Mobile-klanten met vliegtuigen die Gogo ondersteunen onbeperkt gratis sms'en tijdens de vlucht en een uur wifi (Magenta) of onbeperkte wifi (Magenta Max).

Beste onbeperkt: Google Fi

Image
Image

Wat mobiele abonnementen betreft, zijn er veel grote spelers, en de meeste bieden een versie van een onbeperkt abonnement aan. Hoewel de onbeperkte optie van Verizon echt een grote waarde is, is er een nieuw kind in de buurt, ontworpen door een van de grootste namen in technologie: Google.

Kiezen voor Google Fi lijkt om verschillende redenen een geweldig idee. Het basisplan is Simply Unlimited: u kunt bellen en sms'en vanaf $ 50 per maand (voor één persoon). Maar wat maakt het abonnement precies onbeperkt?

Er is een flexibel abonnement voor $ 20 per maand (voor één persoon) met een datalimiet van 15 GB. U beta alt slechts $ 10 voor elke GB voor de gegevens die u gebruikt na uw eerste 15 GB-gegevensgebruik dat bij het abonnement wordt geleverd. Er is ook een Unlimited Plus-abonnement van $ 65 per maand voor één persoon waarmee je onbeperkte data krijgt en een Google One-opslaglidmaatschap waarmee je 100 GB cloudopslag voor elke lijn krijgt.

Google Fi is een geweldig compromis als u op zoek bent naar krachtige gebruikers, zoals Maar het betekent wel dat u niet op de nieuwste releases van Apple kunt springen.

Beste geen contract: Cricket Wireless

Image
Image

Met zoveel gezinnen en individuen die op zoek zijn naar goedkope draadloze abonnementen, zijn er een hele reeks tweederangs, contractvrije merken in het spel gekomen. Terwijl Walmart's Straight Talk en de alomtegenwoordige Metro van T-Mobile (voorheen MetroPCS) perfect bruikbare opties zouden zijn, is onze keuze hier voor Cricket Wireless.

Zoals bij alle abonnementen zonder contract, betaal je bij Cricket alleen van maand tot maand. Wat we vooral leuk vinden aan het bedrijf, is dat het transparant is met zijn tarieven. Cricket heeft een rollende structuur, met een standaard praat- en tekstpakket vanaf $ 30 per maand (met 5 GB hogesnelheidsgegevens) en een premium high-speed "Republic Wireless" id=mntl-sc-block -image_1-0-7/> alt="

Hoewel het beste tarief voor een kindvriendelijke mobiele ervaring vaak is om ze toe te voegen aan uw bestaande tariefplan, bieden opties zoals Tracfone een eenvoudige manier om het gebruik van uw kind onder controle te houden.

Terwijl smartphone-abonnementen beginnen bij $ 20 voor 30 dagen met onbeperkte minuten en sms'en en 1 GB aan data, kunnen ouders nog lager op de rekening gaan voor $ 15 per maand voor 500 minuten gesprekstijd, 500 MB data, en 500 sms'jes op een gewone telefoon.

Voor de meeste kinderen blijven smartphones de beste optie, met abonnementen die geprijsd zijn op $ 125 voor een heel jaar service (365 dagen) met 1. 500 minuten, 1. 500 sms'jes en 1,46 GB aan data. Alternatieve abonnementen bieden service van 60 en 90 dagen voor verschillende hoeveelheden minuten, sms'jes en datatoewijzingen.

Buiten de abonnementen voegt Tracfone een uitgebreide reeks basis- en smartphones toe, terwijl klanten hun oudere apparaten kunnen gebruiken om de service te activeren.

Aanbevolen: