Firefox Relay krijgt een premium abonnement

Firefox Relay krijgt een premium abonnement
Firefox Relay krijgt een premium abonnement
Anonim

Mozilla heeft een nieuw premium-abonnement onthuld voor zijn Firefox Relay-service, waarmee u e-mailaliassen kunt instellen die u kunt gebruiken bij het aanmelden voor nieuwe accounts.

Op dinsdag kondigde Mozilla Firefox Relay Premium aan, een nieuwe abonnementsoptie voor zijn gratis privacygerichte e-mailfunctie. Waar de gratis versie van Relay je toegang biedt tot vijf e-mailaliassen, geeft Relay Premium je toegang tot een nieuw subdomein. U kunt dan zoveel e-mailadressen instellen als u wilt met het nieuwe domein.

Image
Image

Mozilla experimenteert al enkele maanden met Relay en rolt het in mei 2020 uit voor early adopters. Nu is de service echter beschikbaar voor gebruikers van Firefox-accounts, en iedereen kan zich ervoor aanmelden als ze meer controle willen hebben over wie toegang heeft tot hun persoonlijke e-mail.

De functie werkt op dezelfde manier als de functie Verberg mijn e-mail van Apple, waarbij e-mails van uw aliasaccounts naar uw persoonlijke e-mailadres worden verzonden. U kunt de berichten die van de alias komen eenvoudig blokkeren of zelfs verwijderen als deze veel spam begint te ontvangen. Firefox Relay laat u ook een overzicht zien van uw huidige aliassen, inclusief hoeveel e-mails zijn geblokkeerd, hoeveel zijn doorgestuurd en hoeveel aliassen u in gebruik heeft.

Het bedrijf zegt dat uit feedback van bètatesters bleek dat velen toegang wilden tot meer dan slechts vijf aliassen, en daarom introduceert het het betaalde abonnement.

Firefox Relay Premium wordt gelanceerd met een introductieprijs van 99 cent en is beschikbaar in Canada, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Maleisië, Singapore en Nieuw-Zeeland.

De service is beschikbaar voor.99 EUR of 1 CHF in Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nederland, Spanje en Zwitserland. Mozilla heeft geen informatie gedeeld over wat de prijs zal zijn na de introductiefase.

Aanbevolen: