Logitech en Tencent gaan samenwerken om cloud gaming handheld te bouwen

Logitech en Tencent gaan samenwerken om cloud gaming handheld te bouwen
Logitech en Tencent gaan samenwerken om cloud gaming handheld te bouwen
Anonim

Tencent Holdings en Logitech G bundelen hun krachten om… een draagbare gameconsole te maken?

Verwacht echter niet dat de hardware van Tencent en Logitech een directe Steam Deck- of Nintendo Switch-concurrent zal zijn, aangezien het apparaat (dat zich nog in de planningsfase lijkt te bevinden) zal fungeren als een hub voor cloudgaming. Je koopt er dus geen fysieke games voor of digitale exemplaren op een bedrijfsspecifieke online marktplaats. In plaats daarvan heb je toegang tot meerdere cloud-gamingservices vanaf één apparaat op reisformaat.

Image
Image

"Meerdere cloud-gamingservices" worden ondersteund, waarbij Logitech vermeldt dat het ook samenwerkt met NVIDIA GeForce NOW en Xbox Cloud Gaming aan het project. Of dit betekent dat het nieuwe apparaat die services zal ondersteunen, alleen die services of aanvullende, nog niet nader genoemde services v alt nog te bezien. Hoe dan ook, het betekent wel dat je een draagbaar spelsysteem bij je kunt hebben met het potentieel om zowat elke pc-game te spelen, op voorwaarde dat het beschikbaar is op de service.

Image
Image

Noch Logitech noch Tencent hebben echter aangegeven hoe ze van plan zijn om te gaan met de beperkingen van gamestreaming. Dit soort diensten kunnen nog steeds enigszins worden gehinderd door verbindingsproblemen of trage internetverbindingen - problemen die zich vaker voordoen tijdens het reizen. Onbeperkte toegang tot meerdere gamestreamingbibliotheken is misschien niet zo indrukwekkend als je geen sterk genoeg signaal kunt vinden in je hotel of in de trein.

Voorlopig is het enige dat we zeker weten, dat dit draagbare game-streamingapparaat in ontwikkeling is. Datums, specificaties en een volledige lijst met ondersteunde cloud-gamingservices zijn momenteel niet beschikbaar. Als u echter wilt dat Logitech u op de hoogte houdt, kunt u zich aanmelden voor e-mailupdates.

Aanbevolen: