T-Mobile en BMW gaan samenwerken om eerste 5G-auto's in de VS te maken

T-Mobile en BMW gaan samenwerken om eerste 5G-auto's in de VS te maken
T-Mobile en BMW gaan samenwerken om eerste 5G-auto's in de VS te maken
Anonim

Heb je $ 55.000 over en snak je naar onbeperkte draadloze data terwijl je rijdt? BMW en T-Mobile hebben u gedekt.

De twee bedrijven hebben zojuist samengewerkt om 5G-verbonden auto's te maken, onder de naam Magenta Drive, zoals gerapporteerd in een persbericht van T-Mobile. De nieuwe BMW iX- en i4-modellen uit 2022 werken nu met het 5G-netwerk van T-Mobile, waardoor bestuurders hun auto kunnen gebruiken als free-roaming en grote wifi-hotspots.

Image
Image

Wat betekent dit precies? BMW iX- en i4-bezitters hebben de mogelijkheid om voertuigspecifieke T-Mobile-abonnementen aan te schaffen voor onbeperkte data- en spraakoproepen, zelfs als u geen telefoon bij u hebt. U krijgt ook 200 MB aan roaminggegevens als u het netwerk verlaat en 5 GB aan 4G-gegevens per maand voor gebruik in Canada en Mexico.

Natuurlijk zijn deze abonnementen niet gratis. Je beta alt $20 per maand voor het T-Mobile abonnement en, oh ja, $55.700 (vanaf) voor een BMW i4 en $87.000 (vanaf) voor de robuustere BMW iX.

Er is hier geen fysieke simkaart nodig, omdat de auto's eSIM-technologie gebruiken die vergelijkbaar is met LTE-verbonden smartwatches. Dit betekent ook dat u toegang heeft tot de service als u een compatibele BMW huurt. Neem gewoon het T-Mobile abonnement mee.

BMW en T-Mobile zullen niet lang de enige game in de stad zijn als het gaat om 5G-verbonden auto's. Audi werkt samen met Verizon om 5G-functionaliteit toe te voegen in 2024, en hetzelfde geldt voor General Motors en AT&T.

Aanbevolen: