De 7 beste gratis sportstreamingsites van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste gratis sportstreamingsites van 2022
De 7 beste gratis sportstreamingsites van 2022
Anonim

De meeste aanbieders van kabel- en satelliettelevisie bieden toegang tot live sportstreaming. Snoer-snijdiensten zoals fuboTV en Sling TV bieden ook tal van live sporten, waaronder universiteitsvoetbal.

Toch zijn websites die gratis live sport streamen en die de auteursrechtwetgeving niet schenden iets moeilijker te vinden. We hebben gekeken naar websites die gratis live sportstreams aanbieden en hebben onze favorieten gekozen. Dit is wat je moet weten om toegang te krijgen tot gratis live sportstreams.

Wat te streamen? De MLB zit momenteel in het reguliere seizoen.

Stream gratis sporten van ESPN

Image
Image
  • De site: Bekijk ESPN
  • De sporten die je kunt bekijken: voetbal, basketbal, honkbal, universiteitssporten, hockey, golf, tennis, MMA, NASCAR, esports, UFC Fight Nights en meer.
  • Notes: Er zijn maar weinig streams op WatchESPN.com die helemaal gratis zijn. De meeste vereisen ofwel een geldige login van een in aanmerking komend kabel- of satellietabonnement of een abonnement op ESPN+.

ESPN is een van de grootste namen in kabelsport en de officiële WatchESPN-website bevat een heleboel livestreamingvideo's. Je vindt veel grote sporten, waaronder voetbal, basketbal, honkbal en universiteitssporten, op de officiële site van ESPN.

Wat je echter niet op ESPN.com zult vinden, is elk spel van elke sport. ESPN streamt alleen de games waarvoor het uitzendrechten heeft. Sommige premium games op WatchESPN.com vereisen de inloggegevens van uw tv-provider, terwijl andere een ESPN+-abonnement vereisen vanaf $ 5.99 per maand.

WatchESPN.com heeft ook een verscheidenheid aan inhoud die u kunt bekijken zonder in te loggen of te betalen voor een extra abonnement, inclusief nieuws, interviews en herhalingen.

Stream gratis sport op Facebook Watch

Image
Image
  • De site: Facebook Watch
  • De sporten die je kunt bekijken: voetbal, cricket, damesbasketbal, surfen en een reeks onofficiële streams die vrijwel elke sport bestrijken.
  • Notes: Facebook Watch heeft een beperkt aantal officiële sportstreams, maar Facebook-gebruikers gebruiken de service om live sport te streamen.

Facebook Watch is de poging van Facebook om zich in te spannen op de markt voor videostreaming. De socialemediagigant heeft de rechten verkregen om een aantal sporten te streamen. Naast de officiële Facebook Watch-sportstreams, kunnen Facebook-gebruikers de service gebruiken om sport van over de hele wereld te livestreamen.

Zo kun je een enorme verscheidenheid aan live sportstreams vinden op Facebook Watch:

Navigeer naar Facebook Watch en log in op je Facebook-account

Image
Image

2. Selecteer Video's zoeken, typ sports en druk op Return of Enterop het toetsenbord.

Image
Image

3. Schakel Live in. Je ziet alle huidige sport livestreams.

Image
Image

Deze streams worden geleverd door Facebook-gebruikers, dus u kunt lage kwaliteit en misleidende streams tegenkomen. Als je op zoek bent naar een specifieke game, zoek dan naar een teamnaam.

MLB streamt soms bepaalde games via de MLB Facebook-pagina, dus kom regelmatig terug om te zien wat er beschikbaar is. Je kunt ook geselecteerde MLB-livestreams bekijken via de MLB YouTube-pagina.

Vind live sportstreams op Reddit

Image
Image
  • De site: Reddit
  • De sporten die je kunt bekijken: Veel professionele sporten, waaronder honkbal, voetbal, voetbal, basketbal en hockey.
  • Notes: Reddit host geen sportstreams, maar er zijn subreddit-communities die zich toeleggen op het vinden en beheren van links naar livestreams voor elke populaire sport.

Als je geen live sportstream kunt vinden via officiële bronnen, is Reddit een van de beste plaatsen om naar onofficiële streams te zoeken. Aangezien Reddit een site is waarmee gebruikers communities kunnen maken, subreddits genaamd, vind je gebieden die zijn gewijd aan elke sport die je maar kunt bedenken.

Bij het bezoeken van een site met gratis sportstreaming, wees op uw hoede voor streams van lagere kwaliteit en opdringerige, misleidende pop-upadvertenties. Overweeg een adblocker te gebruiken wanneer u een onbekende site bezoekt, en wees altijd voorzichtig met wat u selecteert.

Reddit host geen live sportstreams, maar gebruikers kunnen links plaatsen naar streams die ze op andere sites vinden. Eigenaren van streaming-sites plaatsen hun links ook in de relevante subreddits, waar gebruikers doorgaans de goede streams kunnen upvoten en de slechte streams kunnen downvoten.

Hoewel het mogelijk is om slechte streams en gevaarlijke sites op Reddit te vinden, maakt het community-gedreven aspect het iets veiliger dan het kiezen van willekeurige links van een zoekmachine.

Reddit ontmoedigt live sportstreaming. De gratis MLB-livestreams die vroeger op Reddit werkten, zijn bijvoorbeeld verplaatst naar Sportsurge, dat ook gratis livestreams van vele andere sporten aanbiedt.

Bekijk live sport op Stream2Watch

Image
Image
  • De site: Stream2Watch
  • De sporten die u kunt bekijken: voetbal, honkbal, voetbal, tennis, volleybal, honkbal, rugby en andere.
  • Notes: Deze site bevat opdringerige pop-ups.

Stream2Watch is een live sportstreamingsite die streams van andere sites verzamelt. Het beschikt over honkbal-, voetbal-, basketbal-, volleybal- en andere sportstreams. Het is een vrij uitgebreide site en de kans is groot dat je een goede game of match vindt.

Zoals veel sites die streams van externe bronnen insluiten, kunt u op Stream2Watch opdringerige en misleidende pop-upadvertenties tegenkomen. Het uitvoeren van een goede adblocker helpt u veilig te blijven. Toch kan het zijn dat je advertenties over sommige video's ziet. De beste oplossing is om elke advertentie te sluiten en onmiddellijk Terug in de browser te selecteren als je naar een andere pagina wordt gestuurd.

Stream Live Sports op SportRAR. TV

Image
Image
  • De site: SportRAR. TV
  • De sporten die u kunt bekijken: voetbal, hockey, tennis, basketbal, honkbal, golf, wielrennen en andere.
  • Notes: Deze site bevat opdringerige pop-ups.

SportRAR. TV is een andere sportstreamingsite die live sportstreamingvideo's van verschillende bronnen verzamelt en deze in een gemakkelijk te navigeren interface aanbiedt. Op deze site vind je alle grote sporten, waaronder voetbal, honkbal, basketbal, hockey, tennis en golf.

Als je een game selecteert die je op SportRAR. TV wilt bekijken, wordt er een nieuw venster geopend met de gamevideo. Als het spel niet speelt, zoek dan naar een link met de tekst Meer links van deze wedstrijd. Als er extra videobronnen zijn, brengt deze link je naar andere opties.

Sommige van de video's op SportRAR. TV bevatten opdringerige pop-upadvertenties, die zelfs kunnen verschijnen als je een adblocker hebt geïnstalleerd.

Stream online sport op Bosscast

Image
Image
  • De site: Bosscast
  • De sporten die je kunt bekijken: Honkbal, voetbal, basketbal, tennis, voetbal en andere.
  • Notes: Deze site bevat opdringerige pop-ups.

Bosscast is een andere site met live sportstreams van verschillende bronnen. De dekking is redelijk goed, dus je kunt meestal verwachten dat je de stream vindt die je zoekt.

Bosscast gebruikt soms Flash voor sommige van zijn streams. Met de stopzetting van Flash eind 2020 zullen sommige Bosscast-streams niet meer werken.

Bekijk gratis live sportstreams op Cricfree

Image
Image
  • De site: Cricfree
  • De sporten die je kunt bekijken: Honkbal, voetbal, voetbal, tennis, rugby, golf, motorsport, cricket en meer.
  • Notes: Deze site bevat opdringerige pop-ups.

Cricfree is een site voor sportstreaming die gespecialiseerd is in cricket. Het heeft echter ook streams van andere sporten zoals honkbal, voetbal en voetbal. Het is een andere site die ingesloten video's aanbiedt die elders worden gehost, dus je moet op je hoede zijn voor misleidende en opdringerige pop-upadvertenties, zelfs als je een adblocker hebt geïnstalleerd.

Aanbevolen: