U kunt eindelijk een MagSafe-batterijpakket voor iPhone 12 kopen

U kunt eindelijk een MagSafe-batterijpakket voor iPhone 12 kopen
U kunt eindelijk een MagSafe-batterijpakket voor iPhone 12 kopen
Anonim

Maanden na de eerste aankondiging heeft Apple eindelijk de nieuwe MagSafe Battery Pack voor iPhone 12 te koop aangeboden.

Apple lanceerde dinsdag het MagSafe-batterijpakket, waarbij het nieuwe batterijpakket $ 99 kost, of $ 8,25 per maand als het via het bedrijf wordt gefinancierd. 9To5Mac meldt dat de eerste leveringen van de nieuwe batterij-uitbreiding op 19 juli naar consumenten moeten worden verzonden.

Image
Image

Dit is slechts de nieuwste in een reeks MagSafe-accessoires die Apple heeft uitgebracht voor de iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Zoals gewoonlijk wordt de MagSafe-technologie die in de iPhone 12 is geïnstalleerd, gebruikt om een oplader aan de achterkant van de telefoon aan te sluiten, waardoor het apparaat een extra batterijduur van 1460 mAh krijgt.

Apple heeft niet precies gezegd hoeveel tijd dat toevoegt aan de batterijduur van de telefoon, maar het zou in ieder geval hardcore gebruikers die snel zonder stroom komen te zitten een beetje meer moeten geven om mee te werken.

De MagSafe Battery Back wordt geleverd met een Lightning-kabel, maar Apple zegt dat gebruikers een 20-watt USB-C-oplader moeten gebruiken voor de snelste oplaadtijden. Bovendien kan het pakket worden opgeladen door het gewoon op de iPhone 12 te laten en de telefoon aan te sluiten. Het wordt dan opgeladen via de iPhone via passthrough.

Image
Image

Gebruikers kunnen de huidige status van hun MagSafe Battery Pack volgen via de widget op het vergrendelingsscherm van de telefoon, evenals in de batterijwidget die is opgenomen in iOS. Apple merkte ook op dat iOS-versie 14.7 de minimumvereiste is voor compatibiliteit.

Aanbevolen: