Prime-leden krijgen nu gratis Grubhub-bezorging

Prime-leden krijgen nu gratis Grubhub-bezorging
Prime-leden krijgen nu gratis Grubhub-bezorging
Anonim

Grubhub en Amazon werken samen om Prime-leden een gratis jaar Grubhub+ aan te bieden, wat een onbeperkt aantal bestellingen van $ 0 bezorgkosten van deelnemende restaurants mogelijk maakt.

Het kan tegenwoordig moeilijk zijn om te kiezen tussen voedselbezorgdiensten van derden, maar als je een Amazon Prime-lid bent, is dat nu minder een probleem. Dankzij een samenwerking tussen Amazon en Grubhub komen alle Prime-leden nu in aanmerking voor een gratis jaar (12 maanden) Grubhub+.

Image
Image

Grubhub (en bij uitbreiding Grubhub+) is functioneel hetzelfde als bezorgdiensten zoals Door Dash, omdat het fungeert als tussenpersoon voor gebruikers en restaurants die mogelijk geen bezorging aanbieden. Je plaatst een bestelling op de gewenste plaats - via Grubhub - en iemand ha alt het op bij het restaurant en brengt het naar de door jou gekozen locatie.

Image
Image

Wat Grubhub+ enigszins onderscheidt, is dat je niet langer extra bezorgkosten hoeft te betalen (bij deelnemende restaurants) voor bestellingen van meer dan $ 12. Belasting en fooien zijn nog steeds een factor, maar de bezorgkosten kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte van de bestelling en in de loop van de tijd oplopen als je veel ma altijden laat bezorgen.

De Amazon Prime Grubhub+-promotie is al begonnen, waarbij nieuwe en huidige Prime-leden zich kunnen aanmelden voor de premium ma altijdbezorgservice via de website van Amazon. Gratis Grubhub+-lidmaatschappen worden automatisch verlengd voor $ 9,99 per maand zodra de proefperiode van 12 maanden voorbij is, maar kunnen handmatig worden geannuleerd.

Aanbevolen: