Facebook Pay breidt uit naar meer online winkels in augustus

Facebook Pay breidt uit naar meer online winkels in augustus
Facebook Pay breidt uit naar meer online winkels in augustus
Anonim

Facebook heeft aangekondigd dat het van plan is om Facebook Pay uit te breiden buiten de huidige platforms, waardoor het een optie wordt voor online retailers die Shopify in augustus gebruiken.

Facebook Pay is al geruime tijd beschikbaar als een middel om geld te verzenden of uit te wisselen via verschillende platforms van Facebook, maar Facebook is van plan om zijn bereik volgende maand uit te breiden. In een recente aankondiging zegt het socialemediabedrijf dat het Amerikaanse bedrijven zal toestaan om Facebook Pay te gebruiken als een nieuwe betalingsoptie, te beginnen met Shopify-verkopers.

Image
Image

De Facebook Pay-service biedt eenvoudige installatie, snel afrekenen en gemakkelijke toegang tot verschillende Facebook-apps voor zaken als winkelaankopen, het delen van geld en donaties aan goede doelen. Het claimt geen extra kosten voor bedrijven of kopers, en accepteert momenteel creditcards of betaalpassen, met aanvullende betalingsmethoden die in de toekomst zullen worden toegevoegd.

Facebook zegt ook dat het elke transactie versleutelt voor veiligheid en privacy, en dat alleen essentiële klantgegevens zoals verzend- en bestelinformatie met bedrijven worden gedeeld.

Terwijl Facebook de wateren zal testen met bedrijven die Shopify gebruiken, is het ook van plan om "de beschikbaarheid in de loop van de tijd uit te breiden met meer platforms en betalingsdienstaanbieders."

Image
Image

Er is momenteel geen informatie over naar welke andere platforms of providers het zal uitbreiden, of wanneer deze uitbreiding zal plaatsvinden. Het gebruik door Facebook van de uitdrukking "deelnemende platforms" in de aankondiging impliceert echter dat de uitgebreide uitrol zal afhangen van elke afzonderlijke service.

Als je in de toekomst Facebook Pay voor je eigen winkel wilt gebruiken of vragen hebt over het gebruik van de service als bedrijf, kun je de officiële aanmeldingspagina bezoeken.

Aanbevolen: