Backbone heeft een PlayStation-stijl controller voor je iPhone

Backbone heeft een PlayStation-stijl controller voor je iPhone
Backbone heeft een PlayStation-stijl controller voor je iPhone
Anonim

Een nieuwe PlayStation-editie van de Backbone-smartphonecontroller is gearriveerd als exclusieve iPhone.

Is dit de geruchten PlayStation mobiele controller waar in november 2021 op gezinspeeld werd? Het is moeilijk met zekerheid te zeggen, maar de nieuwe Backbone One PlayStation Edition iPhone-controller komt aardig in de buurt van die vroege geruchten. Net als de reguliere Backbone One, is het een extern apparaat dat om je telefoon wordt geklemd om fysieke knoppen te bieden als vervanging voor touchscreen-bedieningen. In tegenstelling tot de reguliere versie heeft deze echter een officiële licentie van Sony en is ontworpen om eruit te zien als een PlayStation 5 DualSense-controller.

Image
Image

Esthetiek terzijde, met de Backbone One PlayStation Edition, in combinatie met de Remote Play-app en een sterke breedbandverbinding, kun je PS4- en PS5-games spelen vanaf je iPhone. De reguliere Backbone One en andere smartphonecontrollers doen dit ook, maar nu ziet het er ook zo uit.

Het is echter niet beperkt tot PlayStation-games - je kunt de controller ook gebruiken voor andere gamestreamingservices en natuurlijk alle iPhone-games die je downloadt uit de App Store.

Elke nieuwe Backbone One PlayStation-editie bevat ook een paar extra's in de vorm van gratis proefabonnementen. Afgezien van de controller zelf, krijg je bij aankoop ook drie maanden Discord Nitro, twee maanden Google Stadia Pro en één maand Apple Arcade.

De Backbone One PlayStation-editie is nu beschikbaar voor de iPhone, kost $ 99,99 en is alleen in het wit verkrijgbaar. Er is geen informatie over een Android-compatibele versie van de PlayStation-editie.

Aanbevolen: