Facebook Groups voegt meer functies toe aan Foster Community

Facebook Groups voegt meer functies toe aan Foster Community
Facebook Groups voegt meer functies toe aan Foster Community
Anonim

Facebook heeft een aantal nieuwe functies voor Groepen aangekondigd die volgens het bedrijf de cultuur van een groep zullen versterken.

Het sociale netwerk kondigde de komende updates aan voor groepen tijdens de Facebook-gemeenschapstop op donderdag. De nieuwe functies zijn voornamelijk bedoeld voor groepsbeheerders, maar leden van Groepen zullen de verschillen ook opmerken.

Image
Image

De nieuwe functies omvatten aanpasbare kleuren, achtergronden en lettertypen, community-awards die leden aan anderen kunnen uitdelen, community-fondsenwervers die in een groep leven om geld in te zamelen voor een goed doel, communitychats in Messenger, terugkerende evenementen en meer.

Facebook kondigde ook aan dat er een nieuwe test wordt uitgerold die subgroepen binnen de hoofdgroep zou creëren. Met deze functie kunnen beheerders kleinere groepen binnen een groep vormen voor specifieke onderwerpen of leden van een bepaalde regio.

Admins kunnen ook op verschillende manieren geld inzamelen in een groep. Met betaalde subgroepen kunnen beheerders bijvoorbeeld exclusieve toegang bieden tot meer inhoud of unieke ervaringen zoals coaching en netwerken. Een andere manier om geld te verdienen binnen een Facebook-groep is via een winkel waarmee beheerders groepsartikelen kunnen maken en verkopen.

Bovendien zei Facebook dat het een nieuwe consumentenervaring test die Pages en Groups het komende jaar op één plek samenbrengt.

Image
Image

"Voor beheerders van Facebook-groepen zal de nieuwe ervaring hen in staat stellen een officiële stem te gebruiken bij interactie met hun gemeenschap", schreef Tom Alison, hoofd van de Facebook-app, in de aankondiging van donderdag.

“Voor beheerders van Facebook-pagina's zal de nieuwe ervaring hen helpen een gemeenschap op te bouwen in een enkele ruimte waar leden kunnen deelnemen en deelnemen. Beheerders van Pages kunnen ook profiteren van de moderatietools die Groepen tegenwoordig hebben."

Volgens Sprout Social gebruiken meer dan 1,4 miljard mensen elke maand Facebook-groepen en is 26% van de primaire gebruikersgroep gebouwd rond een hobby. Deze statistieken kunnen erop wijzen waarom Facebook zich op zijn groepen concentreert, vooral omdat CEO Mark Zuckerberg zei dat het nieuwe Meta-merk "technologieën bouwt die mensen helpen verbinding te maken, gemeenschappen te vinden en bedrijven te laten groeien."

Aanbevolen: