AT&T voegt meer toe aan onbeperkt Elite-abonnement

AT&T voegt meer toe aan onbeperkt Elite-abonnement
AT&T voegt meer toe aan onbeperkt Elite-abonnement
Anonim

AT&T werkt zijn Unlimited Elite-abonnement bij met meer functies dan ooit tevoren.

AT&T kondigde maandag aan dat het verschillende nieuwe wijzigingen zou doorvoeren in zijn Unlimited Elite-telefoonabonnement, momenteel het duurste mobiele abonnement van het bedrijf. CNET meldt dat de vorige iteratie van Unlimited Elite bevatte wat AT&T beschreef als "onbeperkte gegevens", maar alleen maximaal 100 GB aan hogesnelheidsgegevens (5G, enz.) toestond voordat het werd beperkt.

Image
Image

Nu lijkt AT&T echter die limiet van 100 GB te verwijderen en klanten in staat te stellen zoveel hogesnelheidsgegevens te gebruiken als ze willen. Net als voorheen komen klanten die zich abonneren op dit abonnement nog steeds in aanmerking voor HBO Max. De nieuwe veranderingen maken deel uit van het streven van het bedrijf om naar zijn klanten te luisteren, zegt Jennifer Van Buskirk, senior vice-president draadloze marketing bij AT&T.

"We luisteren naar onze klanten, waarderen ze en willen het ze gemakkelijk maken om het meeste uit hun draadloze abonnementen te halen", zei Buskirk in de aankondiging. "Met deze Unlimited Elite-verbeteringen maken we het eenvoudig door deze verbeteringen automatisch toe te voegen voor al onze Elite-klanten - ze hoeven niets te doen."

Bovendien voegt AT&T ondersteuning toe voor 4K-streaming en verhoogt het de hoeveelheid mobiele hotspotgegevens die maandelijks aan gebruikers worden beloond. De nieuwe limiet voor mobiele hotspots geeft gebruikers toegang tot 40 GB aan gegevens, een extra 10 GB ten opzichte van de vorige 30 GB-limiet die bij het apparaatplan was inbegrepen. AT&T merkte ook op dat de totale kosten van het abonnement niet zullen veranderen, dus deze nieuwe functies zullen zonder extra kosten beschikbaar zijn voor klanten.

Aanbevolen: