Hoe AirPods op een HP-laptop aan te sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe AirPods op een HP-laptop aan te sluiten
Hoe AirPods op een HP-laptop aan te sluiten
Anonim

Wat te weten

  • Open je AirPods-hoes en houd de knop op de hoes ingedrukt totdat het lampje wit knippert.
  • Klik Action Center-knop op de Windows-taakbalk > Klik met de rechtermuisknop Bluetooth > Bluetooth of ander apparaat toevoegen> Bluetooth > selecteer de AirPods.
  • AirPods werken met HP-laptops zolang Bluetooth op de laptop is ingeschakeld.

Dit artikel legt uit hoe je AirPods aansluit op een HP laptop. U kunt uw AirPods zelfs op uw HP-laptop aansluiten terwijl ze op uw iPhone zijn aangesloten, en tussen de twee schakelen wanneer u maar wilt.

Hoe AirPods op een HP-laptop aan te sluiten

AirPods maken verbinding via Bluetooth, dus AirPods verbinden met een HP-laptop is een kwestie van Bluetooth inschakelen, de AirPods in de koppelingsmodus zetten en ze vervolgens verbinden. Eenmaal ingesteld, maken uw AirPods opnieuw verbinding wanneer ze binnen bereik zijn. Je kunt ze ook handmatig verbinden en loskoppelen.

Zo sluit u uw AirPods aan op uw HP-laptop:

  1. Klik op de Action Center-knop op uw taakbalk of druk op Windows-toets + A om open het actiecentrum.

    Image
    Image
  2. Klik met de rechtermuisknop Bluetooth.

    Image
    Image
  3. Klik op Ga naar Instellingen.

    Image
    Image
  4. Als de Bluetooth-schakelaar is uitgeschakeld, klikt u erop om deze in te schakelen.

    Image
    Image
  5. Klik op + Bluetooth of ander apparaat toevoegen.

    Image
    Image
  6. Klik op Bluetooth.

    Image
    Image
  7. Open je AirPods-hoesje.

    Image
    Image
  8. Houd de knop op uw AirPods-hoesje ingedrukt.

    Image
    Image
  9. Als het lampje wit knippert, laat u de knop los.

    Image
    Image

    Het lampje bevindt zich mogelijk in uw hoes of op de voorkant van de hoes.

  10. Klik op uw AirPods in de lijst met ontdekte apparaten.

    Image
    Image

    De AirPods worden eerst als hoofdtelefoon weergegeven en vervolgens de naam die je hebt toegewezen toen je ze instelde.

  11. Wacht tot de AirPods zijn gekoppeld en klik vervolgens op Gereed.

    Image
    Image

AirPods gebruiken met een HP-laptop

AirPods aansluiten op een HP-laptop is niet hetzelfde als het daadwerkelijk gebruiken van de AirPods met de laptop. Als u uw AirPods wilt gebruiken om naar muziek of video's, videochat of iets anders te luisteren, moet u van audio-uitgang wisselen nadat u de AirPods hebt aangesloten. Dit kan automatisch gebeuren wanneer uw AirPods voor het eerst verbinding maken, maar u kunt dit ook handmatig doen als u een probleem heeft waarbij er geen geluid uit de AirPods komt.

Uw laptop heeft mogelijk meerdere audio-opties als u in het verleden verschillende apparaten heeft aangesloten, maar een HP-laptop toont Luidspreker / Hoofdtelefoon (Re altek(R) Audio)ten minste. Als u van die uitgang naar uw AirPods overschakelt, kunt u uw AirPods met uw laptop gebruiken.

Hier leest u hoe u AirPods gebruikt met uw HP-laptop:

  1. Haal je AirPods uit de hoes.

    Image
    Image

    Als je laptop automatisch van audio-uitgang wisselt en je AirPods nu werken, hoef je de rest van de stappen niet uit te voeren. Dit proces is alleen nodig als een ander apparaat verhindert dat de audio-uitvoer automatisch overschakelt.

  2. Klik op het luidsprekerpictogram op uw taakbalk.

    Image
    Image
  3. Klik op het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  4. Klik Hoofdtelefoon (AirPods Stereo).

    Image
    Image
  5. U kunt uw AirPods nu gebruiken met uw laptop.

Werken AirPods met laptops?

AirPods werken met elk apparaat dat is ontworpen om via Bluetooth verbinding te maken met een audio-uitgang of invoerapparaat. Dat betekent dat AirPods met laptops kunnen werken, maar alleen als de laptop Bluetooth ondersteunt. Als de laptop geen Bluetooth heeft, moet u een Bluetooth-dongle toevoegen voordat u uw AirPods kunt aansluiten.

Aangezien alle moderne HP-laptops zijn uitgerust met Bluetooth, kunt u AirPods met een HP-laptop op dezelfde manier gebruiken als andere Bluetooth-oordopjes, -koptelefoons of -headsets.

Waarom kan ik mijn AirPods niet aansluiten op mijn HP-laptop?

Als uw AirPods geen verbinding kunnen maken, kan dit een probleem zijn met Bluetooth op uw laptop of een probleem met uw Airpods. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen en oplossingen:

  • Bluetooth niet ingeschakeld: zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw laptop. Probeer Bluetooth uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen met uw AirPods in hun hoesje. Open vervolgens de behuizing, verwijder de AirPods en kijk of ze verbinding maken.
  • Bluetooth-stuurprogramma verouderd: als uw Bluetooth-stuurprogramma niet up-to-date is, kunt u problemen ondervinden bij het verbinden met AirPods. Werk uw stuurprogramma's bij en probeer het opnieuw.
  • Bluetooth werkt niet: Controleer of andere Bluetooth-koptelefoons werken. Als dat niet het geval is, werkt Bluetooth mogelijk niet op uw laptop. Los uw Bluetooth-probleem op en probeer het opnieuw.
  • AirPods niet in koppelingsmodus: het witte lampje op uw AirPods-hoesje moet knipperen, anders kunt u de eerste verbinding niet maken. Er zijn een aantal stappen die u kunt nemen om AirPods te repareren die geen verbinding maken. Zodra uw AirPods in de koppelingsmodus staan, probeert u het opnieuw.
  • AirPods aangesloten maar niet ingeschakeld: uw AirPods zijn mogelijk aangesloten, maar niet geselecteerd als het audio-uitvoerapparaat. Als de bovenstaande instructies niet werken, probeer dan het Sound Control Panel te openen en Headphones (AirPods Pro Stereo) in te stellen op het standaard audioapparaat.

FAQ

    Hoe sluit ik mijn AirPods aan op een Mac?

    Om je AirPods rechtstreeks op je Mac aan te sluiten, moet je ervoor zorgen dat je AirPods in hun hoesje zitten en vervolgens het deksel openen. Houd de setup-knop ingedrukt totdat je hem wit ziet knipperen. Ga op uw Mac naar Systeemvoorkeuren > Bluetooth Selecteer in de lijst Apparaten AirPods Als uw AirPods de mogelijkheid hebben, selecteert u Enable zodat u Siri-opdrachten kunt gebruiken met uw AirPods.

    Hoe verbind ik AirPods met een Chromebook?

    Om AirPods met een Chromebook te verbinden, selecteert u Menu op de Chromebook, selecteert u vervolgens Bluetooth en schakelt u de Bluetooth-verbinding in. Houd de setup-knop op de AirPods-behuizing ingedrukt, ga op de Chromebook naar de lijst Bluetooth-beschikbare apparaten en selecteer deAirPods Uw AirPods zijn nu gekoppeld aan de Chromebook.

    Hoe verbind ik AirPods met een Android-apparaat?

    Om AirPods met een Android-apparaat te verbinden, opent u Settings op de Android en schakelt u Bluetooth in. Houd de setup-knop op de AirPods-behuizing ingedrukt totdat het lampje wit knippert en tik vervolgens op het Android-apparaat op Airpods in de lijst met beschikbare apparaten en volg de aanwijzingen.

    Hoe sluit ik AirPods aan op een Roku-tv?

    Hoewel je AirPods niet rechtstreeks met Bluetooth op een Roku-tv kunt aansluiten, is er een oplossing waarmee je AirPods met een Roku-tv kunt gebruiken. Koppel eerst uw AirPods met een iPhone of Android, download en installeer vervolgens de Roku-app voor iPhone of download de Roku-app voor Android. Selecteer in de Roku-app Remote > Devices > OK en tik vervolgens op Connect Nu Wanneer de Roku-app je Roku-apparaat vindt, selecteer je het en tik je op het pictogram Remote. Tik op het pictogram headphones en tik vervolgens op OK Wanneer je nu een programma afspeelt op je Roku TV, hoor je de audio met je AirPods.

Aanbevolen: