Hoe AirPods op een pc met Windows 10 aan te sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe AirPods op een pc met Windows 10 aan te sluiten
Hoe AirPods op een pc met Windows 10 aan te sluiten
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer in het Actiecentrum Alle instellingen > Apparaten > Bluetooth en andere apparaten en volg de instructies om uw Airpods toe te voegen.
  • Zodra het koppelingsproces is begonnen, drukt u op de cirkel op de oplaadcassette totdat het proces is voltooid.

Dit artikel legt uit hoe je Bluetooth kunt gebruiken om AirPods te verbinden met een computer die niet van Apple is, en legt uit wat je moet doen als het synchroniseren niet werkt.

Hoe u uw AirPods kunt koppelen aan Windows 10-computers

De instructies in dit artikel zijn van toepassing op alle Apple AirPods en Windows-pc's met draadloze mogelijkheden. Je kunt AirPods ook koppelen met Surface-apparaten. De methode voor het aansluiten van Apple AirPods is hetzelfde proces als het toevoegen van een andere Bluetooth-luidspreker of -hoofdtelefoon aan een Windows-computer:

  1. Selecteer het Action Center pictogram in de rechterbenedenhoek van de Windows-taakbalk om Windows Action Center te openen.

    Image
    Image
  2. Selecteer Alle instellingen in het Windows Action Center.

    Terwijl u het actiecentrum open heeft staan, controleert u of Bluetooth is ingeschakeld. De tegel Bluetooth moet worden gemarkeerd; als dat niet het geval is, selecteert u de tegel om deze in te schakelen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Apparaten in de Windows-instellingen.

    Image
    Image
  4. Selecteer het tabblad Bluetooth en andere apparaten aan de linkerkant en selecteer vervolgens Bluetooth of andere apparaten toevoegen.

    Image
    Image
  5. Selecteer Bluetooth in het venster Een apparaat toevoegen.

    Image
    Image
  6. Uw Apple AirPods zouden in de lijst moeten verschijnen als AirPods. Selecteer AirPods om het koppelingsproces te starten.

    Als je AirPods niet verschijnen, open dan het deksel van hun oplaadcassette.

    Image
    Image
  7. Druk op de circle-knop aan de achterkant van de Apple AirPod-oplaadcassette terwijl het deksel open is. Het lampje van de oplaadcassette moet van groen naar wit veranderen.

    Blijf stevig op de synchronisatieknop drukken totdat het koppelen is voltooid. Als u een foutmelding krijgt, drukt u op de sync-knop op de oplaadcassette voordat u de AirPods selecteert in de lijst met Bluetooth-apparaten.

    Image
    Image
  8. Als het correct is gekoppeld, zou je een "Je apparaat is klaar voor gebruik!" moeten zien. bericht. Selecteer Klaar om het bericht te sluiten.

    Image
    Image

Hoe kunnen AirPods verbinding maken met een Windows-pc?

Apple AirPods gebruiken Bluetooth om verbinding te maken met elke computer, van laptops en traditionele desktopcomputers met moderne Windows 10. Eenmaal verbonden, kunt u AirPods gebruiken om naar audio te luisteren, audio in te voeren via hun ingebouwde microfoon en audio te regelen volume of pauzeer geluid via tikbediening.

AirPods zijn eigenlijk compatibel met de meeste apparaten die Bluetooth ondersteunen, inclusief Android-tablets en smartphones.

Hoe Windows 10 Apple AirPod-synchronisatieproblemen op te lossen

Als je Apple AirPods niet meer werken op je Windows-pc, probeer dan deze oplossingen:

  • Schakel Bluetooth uit op andere apparaten. Als je je AirPods aan je iPhone hebt gekoppeld, kan dit de verbinding met je pc verstoren, dus probeer Bluetooth tijdelijk uit te schakelen op andere apparaten.
  • Open het deksel van de oplaadcassette. Apple AirPods maken verbinding met apparaten wanneer de klep van de oplaadcassette open is en het lampje groen wordt. Probeer het een paar seconden te openen voordat u de AirPods verwijdert en in uw oren doet.

Als je nog steeds problemen ondervindt, volg dan deze stappen voor probleemoplossing:

  1. Open een app zoals Spotify op je pc met Windows 10 en begin wat muziek af te spelen.

    Image
    Image
  2. Plaats je Apple AirPods terug in hun oplaadcassette, sluit het deksel en wacht een paar seconden.

    Image
    Image
  3. Open het actiecentrum en selecteer Alle instellingen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Apparaten in de Windows-instellingen.

    Image
    Image
  5. Zorg ervoor dat uw AirPods op de lijst met gekoppelde apparaten staan.

    Image
    Image
  6. Open het deksel van de oplaadcase, verwijder de AirPods en plaats ze in elk oor.

    Image
    Image
  7. Selecteer AirPods in de lijst met apparaten en selecteer vervolgens Connect. De AirPods zouden verbinding moeten maken en de audio zou via hen moeten worden afgespeeld.

    Als uw Apple AirPods nog steeds geen geluid afspelen, opent u Alle instellingen > Apparaten en selecteert u vervolgens Verwijderen Apparaat onder AirPods en herhaal het koppelingsproces.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe sluit ik AirPods aan op een Mac?

    Om uw AirPods op een Mac-computer aan te sluiten, selecteert u het Apple-menu van uw Mac en opent u Systeemvoorkeuren Selecteer Bluetooth > Schakel Bluetooth in Plaats uw AirPods in hun case, open het deksel en tik op de knop op de AirPods-case totdat het statuslampje knippert. Selecteer Verbinden

    Hoe sluit ik AirPods aan op een laptop?

    Voor een Windows-laptop, selecteer Snelle instellingen, klik met de rechtermuisknop op Bluetooth en selecteer Ga naar instellingen > Apparaat toevoegen Open de AirPods-behuizing, druk op de knop op de behuizing totdat deze knippert, selecteer Bluetooth en kies uw laptop. Selecteer op een Mac-laptop Systeemvoorkeuren > Bluetooth Open de AirPods-behuizing > Connect

    Hoe verbind ik AirPods met een Android?

    Om AirPods te verbinden met een Android-apparaat, ga naar Instellingen > Bluetooth en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Open de oplaadcassette met de AirPods erin en houd de knop op de case ingedrukt totdat deze knippert. Tik op het Android-apparaat op de AirPods in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten.

Aanbevolen: