Hoe AirPods op een Microsoft Surface aan te sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe AirPods op een Microsoft Surface aan te sluiten
Hoe AirPods op een Microsoft Surface aan te sluiten
Anonim

Wat te weten

  • Open Instellingen en selecteer Apparaten > Bluetooth en andere apparaten toevoegen > Bluetooth.
  • Open de AirPods-behuizing en selecteer de naam in de lijst met apparaten op je Surface.
  • Druk op de synchronisatieknop op de AirPods-behuizing totdat het synchronisatieproces is voltooid.

Dit artikel leidt u door de stappen voor het aansluiten van uw Apple AirPods op uw Microsoft Surface en wat u moet doen als ze niet worden gedetecteerd of niet correct worden gekoppeld.

Deze instructies zijn van toepassing op alle Microsoft Surface-modellen, van de Surface Laptop en Surface Pro tot de Surface Studio.

Apple AirPods koppelen aan een Microsoft Surface

Dit is wat je moet doen om de eerste koppeling tussen je Surface en AirPods te maken.

  1. Open het Windows 10 Action Center op je Surface.

    Image
    Image

    U kunt dit doen door vanaf de rechterkant van het scherm naar binnen te vegen of door het pictogram in de taakbalk van Windows 10 te selecteren.

  2. Controleer of Bluetooth is ingeschakeld. Als Bluetooth is uitgeschakeld, selecteert u het pictogram in het actiecentrum, zodat het gemarkeerd is.

    Image
    Image
  3. Selecteer Alle instellingen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Apparaten.

    Image
    Image
  5. Selecteer Bluetooth en ander apparaat toevoegen.

    Image
    Image
  6. Selecteer Bluetooth.

    Image
    Image
  7. Open de behuizing van de AirPods (houd de AirPods erin). Druk stevig op de knop aan de achterkant van de AirPods-behuizing totdat het lampje op de voorkant begint te knipperen. Als je dit doet, worden ze door je Surface gevonden.

    Image
    Image
  8. Selecteer uw AirPods in de lijst met Bluetooth-apparaten.

    Image
    Image

    Als je je AirPods eerder een aangepaste naam hebt gegeven, zou die naam op deze lijst moeten verschijnen.

  9. Selecteer Klaar.

    Image
    Image

Waarom maken mijn AirPods geen verbinding met mijn Surface Pro?

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom je Apple AirPods niet goed verbinding maken met je Surface Pro of andere Surface-apparaten.

  • Bluetooth is uitgeschakeld op je Surface. Schakel Bluetooth weer in via het Windows 10 Action Center.
  • Je hebt de AirPods op iets anders aangesloten. Apple AirPods blijven vaak verbonden met het eerste gesynchroniseerde apparaat dat ze detecteren wanneer ze worden geactiveerd. Verwijder ze van het andere apparaat of schakel de Bluetooth van dat apparaat uit om ze los te koppelen.
  • Je hebt je Surface met iets anders verbonden. Je Surface Pro streamt mogelijk al audio naar een luidspreker of hoofdtelefoon. Koppel dat andere apparaat los of schakel het uit.
  • De batterijen zijn mogelijk leeg. Zorg ervoor dat u uw AirPods dagelijks oplaadt, zodat de batterij lang meegaat, en plaats ze terug in hun hoesje zodat ze niet per ongeluk worden ingeschakeld en al hun stroom verbruiken wanneer ze niet in gebruik zijn.
  • Je Surface ziet je AirPods niet. Om dit op te lossen, plaatst u uw AirPods in hun hoesje, sluit u het deksel en opent u het opnieuw.
  • Windows 10 hapert Start je Surface opnieuw op en voer de Bluetooth-probleemoplosser uit. Ga naar Alle instellingen > Update & Beveiliging > Problemen oplossen > Extra probleemoplossersom mogelijke Bluetooth-problemen op te lossen. Als dat niet werkt, zijn er enkele aanvullende Bluetooth-tips voor Windows 10 die het proberen waard zijn.
  • Uw AirPods kunnen nep zijn. De kans dat dit gebeurt is klein als je je AirPods bij een Apple Store hebt gekocht, maar als je ze bij een wederverkoper hebt gekocht, kunnen je AirPods nep of beschadigd zijn.

FAQ

    Hoe sluit ik AirPods aan op mijn Surface Pro 6?

    Het verbinden van AirPods met een Surface Pro 6 omvat dezelfde stappen als het verbinden van AirPods met alle andere Surface-modellen. Open Instellingen en selecteer Apparaten > Bluetooth en andere apparaten toevoegen > Bluetooth Open de AirPods-behuizing en vervolgens selecteer de naam in de lijst. Druk op de synchronisatieknop op de AirPods-behuizing totdat het synchronisatieproces is voltooid. Dit artikel legt het proces in detail uit.

    Kan ik mijn AirPods verbinden met een Windows-tablet?

    Ja. Het proces is hetzelfde als het aansluiten van een Bluetooth-koptelefoon. Open uw AirPods-oplaadetui, houd de koppelingsknop ingedrukt, start Bluetooth op uw apparaat, selecteer uw AirPods en bevestig de koppeling. Lees meer over het koppelen en verbinden van AirPods met een pc met Windows 10.

Aanbevolen: