EV opladen op openbaar terrein zou geen probleem moeten zijn

Inhoudsopgave:

EV opladen op openbaar terrein zou geen probleem moeten zijn
EV opladen op openbaar terrein zou geen probleem moeten zijn
Anonim

Een paar weken geleden haalde Ben Moss, vertegenwoordiger van de staat North Carolina, het nieuws. Hij introduceerde een wetsvoorstel dat $ 50.000 zou toewijzen om gratis laadstations op openbaar terrein te vernietigen, tenzij er ook gratis gas- en dieselpompen op die locatie werden geïnstalleerd.

Image
Image

We zijn hier nog niet eens in het onkruid geraakt, en laten we het nu al samenvatten. Er zijn gratis (waarschijnlijk niveau 2) opladers op openbaar terrein in North Carolina die misschien een paar kilometer per uur toevoegen aan een EV. Ze bevinden zich waarschijnlijk in parken, rustplaatsen en andere gebieden waar mensen samenkomen met voertuigen. Moss is zo boos op dit scenario; hij zou deze stations liever vernietigen met tot wel $50.000, dan dat sommige mensen hun voertuigen zouden opladen.

Laten we dit noemen wat het is, een manier om aandacht te krijgen. Tientallen publicaties schreven over dit ongelooflijk domme stuk wetgeving. Moss wordt misschien gehamerd door iedereen die enkele woorden in een zin kan rijgen, maar hij zal er nieuwe fans bij krijgen. Deze mensen zullen geld naar hem gooien om herkozen te worden, wat waarschijnlijk zijn eigenlijke doel is. Woede opwekken, aandacht krijgen, geld inzamelen voor de woede, herhaal. Het is in wezen hoe politiek werkt.

Maar afgezien van de treurige toestand van politieke zaken, kunnen dit soort rekeningen in andere staten, provincies en steden opduiken. Het thema is: "het is niet eerlijk voor EV-bezitters om iets gratis te krijgen op openbaar terrein terwijl eigenaren van voertuigen op gas moeten lijden aan de pomp."

Dus als deze rare manier van denken bij jou in de buurt komt, zijn hier een paar manieren om over de situatie te discussiëren.

Het is niet eerlijk

Iedereen gaat ruzie maken over belastingen; hoe ons belastinggeld deze kosten beta alt, en de elektriciteit die wordt gebruikt. Herinner mensen eraan dat belastingen worden geheven op locaties die niet elke burger kan of zal gebruiken. Rustpauzes bijvoorbeeld. Ik ben in de afgelopen 20 jaar naar misschien drie rustplaatsen geweest. Deze toegankelijke gebieden langs de weg bieden gratis badkamers, informatie, picknicktafels en, nou ja, een plek om te rusten. Ik betaal belasting voor iets dat ik nooit gebruik. Al die elektriciteit en onderhoud lijkt niet eerlijk voor degenen onder ons die liever stoppen bij een vrachtwagenstopplaats om beef jerky te kopen.

Die EV-opladers zijn patriottisch. Ze gebruiken de elektriciteit die in dit land wordt opgewekt. Die nutsbedrijven zitten vol met Amerikaanse arbeiders.

Ik betaal ook voor al die scholen die ik steeds in de stad zie. Ik heb geen kinderen. Waarom zou ik de beslissingen subsidiëren van mensen die besloten te fokken?

Ik zou maar door kunnen gaan over de dingen waarvoor ik betaal en die ik nooit gebruik. Is het eerlijk? Eigenlijk wel, ja. We betalen belasting om een functionerende samenleving te helpen financieren. Of we nu te veel of te weinig betalen is een heel ander argument en eerlijk gezegd niet relevant voor wat hier echt aan de hand is.

Maar het is echt niet eerlijk

De hoeveelheid domheid die erin gaat om te bepalen dat een gratis oplaadlocatie ook een gratis benzinepomp moet hebben, is krankzinnig. Laten we het even hebben over infrastructuur.

Elektriciteit is vrijwel overal. Het is hoe we dingen voor elkaar krijgen en wanneer ze een stad uitbouwen of uitbreiden, raad eens wat er aan die nieuwe locaties wordt toegevoegd. Je raadt het al, elektriciteit. Dus als een stad een park aan het bouwen is, zorgen ze ervoor dat er elektriciteit is op die locatie voor lichten, onderhoudsschuren en die zomerse jambandconcerten. Een laadstation plaatsen op de parkeerplaats van een park dat al elektriciteit heeft, is een vrij eenvoudige upgrade.

Een benzinepomp plaatsen, nou, daar moet je een gat in graven. Oh, dan moet je een tank in dat gat zetten. Oh, en vergeet niet de grote tankwagen die nodig is om meer benzine in die tank te doen. Plus het gratis gas. Nou, het zullen niet alleen mensen zijn die hun kinderen naar het park brengen om te spelen. Zodra dat gratis gasnieuws uitkomt, zal de hele staat in de rij staan.

De gratis elektriciteit? Het gaat de belastingbetaler een paar cent per uur kosten als het in gebruik is. Het gratis gas? Het gaat de stad failliet doen gaan.

Image
Image

American Made

Er zijn maar weinig dingen die we kunnen doen die een grotere impact zullen hebben op ons buitenlands beleid, en die meer veiligheid voor de natie zullen verzekeren, dan onze afhankelijkheid van buitenlandse olie te verminderen. Die EV-opladers zijn patriottisch. Ze gebruiken de elektriciteit die in dit land wordt opgewekt. Die nutsbedrijven zitten vol met Amerikaanse arbeiders.

Die benzinepomp? Nou, dat is een hele bol was die al dan niet wordt geleverd door Amerikaanse oliemaatschappijen. Maar ze zijn zeker verbonden met een groter oliesysteem dat wordt beïnvloed door de grillen en oorlogen van andere landen (inclusief de onze).

Bouwinfrastructuur

Ok, dit argument zal je waarschijnlijk niet helpen, maar het is waar. We moeten de infrastructuur uitbouwen, niet alleen om de overstap naar EV's in te luiden, maar ook om de zorgen van het publiek over EV's weg te nemen. Een gratis openbare oplader (of een gratis oplader) voegt meestal maar een paar kilometer per uur toe aan een voertuig. Je bent misschien twee uur in de Cheesecake Factory, ga terug naar je aangesloten EV en zie dat het ook ongeveer 10 mijl aan bereik heeft gewonnen terwijl je weg was.

Het toegevoegde assortiment is een leuke bonus voor je dag. Het is belangrijker dat degenen die aan EV's denken, laadstations in de wereld zien op plaatsen die ze bezoeken. Of het nu een lokaal park is of een lokale Dave en Busters; laat mensen zien dat de overgang naar elektrische voertuigen niet zo eng is als sommigen je doen geloven.

Helaas kunnen we aandachttrekkende politici zoals Moss niet negeren. Ze zullen blijven schreeuwen over EV's, omdat het een geweldige manier is om opgemerkt te worden, terwijl ze geen echte problemen oplossen waarmee hun kiezers worden geconfronteerd. Er is een raar verhaal dat EV's slechter zijn voor het milieu (dat zijn ze niet) en het net zullen vernietigen (dat doen ze niet). Het is allemaal FUD (angst, onzekerheid en twijfel) opgezweept door mensen die alleen in hun eigen belang handelen in plaats van aan de toekomst te denken.

Aanbevolen: